Netflix, Stranger Things’in yeni bir dizisinin yolda olduğunu konusunda çok net açıklamalar yaptı. Yeni gelecek bu dizi projesinin detayları haberin devamında yer alıyor.Netflix tarafından 2016 senesinde izleyicilerle buluşturulan Stranger Things dizisi, 4. sezonu ile birçok rekora imza atarak zirvedeki yerin uzun bir süre boyunca korudu. Duffer kardeşlerin senaryosunu yazdığı ve yönetici yapımcı koltuğunda oturdukları dizi için şimdi de uzun sürecek yeni projelerin hayata geçirilmesi bekleniyor.

Stranger Things’in animasyon dizisi yolda

Netflix’in uzun süredir Stranger Things dizisi için bir evren yaratma ve daha fazla içerik üretme isteği olduğu biliniyor. Bu isteğin yakın bir tarihte hayata geçeceğine yönelik ilk resmî açıklama da yapıldı. Stranger Things’in yaratıcıları Matt ve Ross Duffer kardeşlerin, dizinin animasyon versiyonu için çalışmalara başladığı açıklandı. Dizinin bu yeni animasyon versiyonu Netflix’te hayranları ile buluşacak.Konuya dair çok fazla ayrıntılı bilgi paylaşılmasa da dizinin final yapmasından sonra yayınlanması bekleniyor. Oyun ve farklı karakterler etrafında toplanan aynı evrendeki başka bir dizi olabileceği de sıran bilgiler arasında yer alıyor.

4. Sezonu ile büyük bir başarıya ulaşan dizi, 5. Sezonunda final yapacak. Squid Game dizinden sonra 1,15 milyar saatlik izlenmeye ulaşan sezonu sayesinde en çok izlenen ikinci dizi oldu. Ayrıca İngiliz yapımları arasında Netflix’in en çok izlenme süresine sahip dizi oldu.Geçen sene Stranger Things’in spin-off’larının yolda olduğunu yine Duffer kardeşler duyurmuştu. 2024 yılında yayınlanması beklenen dizinin yeni ve final sezonunun çekimlerine Mayıs ayında başlanacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir