Tüm dünyanın soluksuz izlediği Netflix’in popüler yapımı Squid Game’in 2. sezonu ile ilgili belirsizlik nihayet resmiyete kavuştu. İşte herkesin sabırsızlıkla beklediği dizinin 2. sezonu hakkında ilk detaylar!

netflix squid gamein 2 sezonunun gelecegini duyurdu 4

Netflix’in en popüler dizisi Squid Game, ikinci sezonuyla birlikte Netfix’e dönüyor. Yönetmen Hwang Dong-hyuk’un mesajına göre ikinci sezon Gi-Hun’ın dönüşüne şahit olacağız. Bununla birlikte notta “Ddakjili takım elbiseli adam geri dönebilir” yazıyor. Yönetmen Hwang Dong-hyuk’tan gelen mesaja göre Young-hee’nin erkek arkadaşı Cheol-su ile de tanışmış olacağız.

Yönetmen Hwang Dong-hyuk’un ikinci sezon ile iligili düşünceleri şu şekilde:

Geçen yıl ‘Squid Game’in ilk sezonunu hayata geçirmek 12 yıl sürdü. Ama ‘Squid Game’in şimdiye kadarki en popüler Netflix dizisi hâline gelmesi 12 gün sürdü. Squid Game’in yazarı, yönetmeni ve yapımcısı olarak, dünyanın dört bir yanındaki hayranlara teşekkürlerimi iletiyorum. Dizimizi izlediğiniz ve sevdiğiniz için teşekkür ederiz… Yepyeni bir tur için bize bir kez daha katılın.

Yeni sezon Netflix’teki servet değişimine rağmen gelecek

Bir süredir Netflix’teki yer alan servet değişimi büyük bir sorun olmuştu. Squid Game dünya tarafından çok sevilerek, büyük bir hit olmayı başardı. Bununla birlikte Netflix, Nisan ayında son 10 yıl içerisinde yaşadığı ilk abone düşüşünü de bildirdi. Aynı zamanda bu durum beraberinde birçok kişinin hızlıca işten çıkarılmasına ve üretim bütçelerinin sıkılmasına sebebiyet verdi.

Netflix, Squid Game’in ikinci sezonunu Twitter hesaplarından duyurdu

Squid Game 2. sezon ne zaman çıkacak?

Dünyaca çok sevilen Kore dizisi Squid Game, Netflix’in en çok izlenen dizisi olmayı başardı. Geçen yıl Yönetmen Hwang, ikinci sezon için net bir şey söylememekle birlikte dizinin ikinci sezonunun planlanma sürecinde olduğunu belirtmişti. Aynı zamanda Netflix’in eş CEO’su Ted Sarandos ise “Squid Game evreni daha yeni başladı” diyerek, ikinci sezon ile ilgili bir ipucu vermişti. Bu ipucu ile birlikte birçok kişi yeni sezonun geleceğinden emindi, Netflix’in ve Yönetmen Hwang’ın açıklaması ile resmiyet kazandı.

Bununla birlikte ikinci sezonun tam olarak ne zaman başlayacağı ve çekimlerinin ne zaman sona ereceği belli değil. Yönetmen Hwang’ın, Vanity Fair ile yaptığı bir röportaja göre Hwang, yeni sezonun 2023 veya 2024’ün sonunda çıkacağını ve oyunların daha fazla şeytani olacağını bildirdi.

Dizi hakkındaki yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir