Netflix bugün Premium aboneliği olan kullanıcılar için uzamsal ses desteğini çevrim dışı içerik indirmek için ekran artışı yaptığını açıkladı. 

Netflix, yaptığı zamlar ve rakiplerinin artması sebebiyle abone kaybetmesine rağmen hala dünyada en çok kullanılan video akış hizmeti olmayı sürdürüyor. Netflix, aynı hesapları kullanan kişileri engellemek amacıyla birtakım çalışmalar yürütmeye başladı. Bunun yanında Netflix, yayınlamış olduğu blog yazısında Premium kullanıcıları için uzamsal ses desteği dahil iki yeni özellik getirdiği açıklamasında bulundu. 

Netflix
Netflix

Netflix Premium kullanıcıları için uzamsal ses desteği sunacak

Netflix  yayınladığı blog yazısına göre, Premium abonelikleri için iki yeni özellik getirdi. Bu blog yazısına göre, Premium planına sahip kullanıcılar uzamsal ses desteği özelliğinden faydalanabilecek. 

Kullanıcıya sanki konserdeymiş veya stüdyodaymış gibi sesi her taraftan yansıtan ve sesi daha derin ve net duymanızı sağlayan kısaca  kullanıcıya tam bir ses deneyimi sunan bu teknoloji sayesinde, Netflix kullanıcıları daha kaliteli ve gerçekçi bir kullanıma sahip olacak. Bu özellik ayrıca Apple Airpods, Sennheiser ve Beats gibi kulaklıklarda da mevcut olacak. 

Netflix kullanıcıları uzamsal ses desteği özelliğini kullanabilmek için fazladan herhangi bir ekipmana ihtiyaç duymayacak. Bu yeni özelliğin şu andan itibaren Stranger Things, Wednesday gibi 700’den fazla içerikte kullanılanılması planlanıyor.

Netflix Games’de de uzamsal ses desteği özelliği kullanılabilecek 

Dünya devi Netflix, aynı zamanda yeni oyunlar eklemeye devam ettiği platform olan Netflix Games’de bu özelliği kullanıcılarına sunacak. Uzamsal ses desteği, You, Your Place or Mine ve Luther: The Fallen Sun gibi oyunların gelmesiyle ile yeni oyunlar içinde de yer alacak.

Netflix dört olan ekran kaydını altıya çıkardı 

Netflix’in Premium kullanıcıları için getirdiği diğer bir özellik ise çevrim dışı içerik indirmek için dört olan ekran sayısını altıya çıkarmak oldu. Netflix’in bu yeni özelliği sayesinde artan ekran sayısı, kullanıcıya daha kaliteli ve rahat bir kullanım sağlayacak. 

Netflix’in güncel abonelik planları:

  • Temel Plan Aylık:63,99 TL
  • Standart Plan Aylık: 97,99 TL
  • Özel Plan Aylık:130,99 TL

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir