iOS ve Android uygulamalarında kullanıcılara sunulan özellik Netflix’in TV uygulamasında da test aşamasına geldi. Bundan sonraki süreçte Netflix televizyon aboneleri hızlı eğlencelikler özelliğini kullanmaya başlayabilecek.

Netflix’in mobil uygulaması, kullanıcıların özel dizi ve filmlerden hazırlanan kesitlere ulaşmasını sağlayan hızlı eğlenceliklerle hem eğlenceli içeriklerin izlenmesini hem de özel içeriklerin keşfedilmesini sağlıyor.

Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Kanada ve Avustralya gibi pek çok farklı ülkede desteklenen bu özellik şimdi televizyonlarda da kullanılabilir durumda. Kullanıcıların Netflix TV uygulamasında yararlanabileceği bu özellik, yine belirtilen ülkeler ile sınırlı. 1 dakikadan az süreli kısa videolar ile desteklenen hızlı eğlencelikler bölümünde ­Netflix’te yayınlanan pek çok farklı içeriğe ulaşabilmek, incelemek ve kısa videoları üzerinden yapımların en dikkat çeken bölümlerini izlemek mümkün.

Netflix’ten TV abonelerine özel yeni özellik

Netflix tarafından yapılan tanıtımlarda hızlı eğlencelikler özelliğinin geliştirilmesinde kullanıcıların yeni içeriklerini belirlemesinin daha kolay bir şekilde yapabilmesi oldu. Kullanıcılar yeni içerikleri seçmede kararsız kaldığı durumlarda Netflix’in bu özelliğinden yararlanabilecek.

Hızlı eğlencelikler ile ilgili Netflix’in ilerleyen dönemlerde çok daha farklı gelişmelere yer vermesi mümkün. Video akış formatında geliştirilen bu özellik, kullanıcıların hem televizyonlarda hem de mobilde daha iyi bir şekilde içerikleri takip etmesini sağlıyor. Tik Tok uygulamasında da benzer bir şekilde yer alan bu tip içeriklerde, Netflix’in Tiktok’tan ilham aldığı düşünülüyor. Zira iki sistem arasında benzerlikler oldukça fazla.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir