Dünyanın en büyük ve popüler video platformlarından Netflix, oyun dünyasında da Netflix Games adıyla yer alıyor. Şirket bu anlamda büyük bir adım attı ve devamını da getirmek için hızla çalışmalarına devam ediyor. Netflix uygulamasına çeşitli oyunlar getiren Netflix Games altyapısı geçtiğimiz ay içerisinde Android ve iOS merkezli olarak resmi bir çıkış gerçekleştirdi.

Netflix Games için yeni süreçte market temelli bir oyun indirme süreci başlıyor Yani şöyle ki oyunları herhangi bir bulut üzerinden veya direk olarak ana Netflix uygulaması üzerinden indirmek veya bağlanmak mümkün olmuyor. Netlix’in Android / iOS uygulamalarında bir oyun kısmı bulunuyor. Burada yer alan oyunlar arasından oynamak istediğiniz basıldığında Google Play Store / Apple App Store üzerinden indirme yapılması gerekiyor. 

Bu oyunlara giriş direkt olarak kayıtlı Netflix hesabı üzerinden gerçekleşiyor. Android tarafında olduğu gibi iOS tarafında ise kişilere şu an farklı olarak aşağıdaki oyunlar sunuldu:

-Stranger Things 1984

– Stranger Things 3: The Game

-Shooting Hoops -Card Blast

-Teeter Up

Söz konusu bu oyunlar arasında bugün itibariyle Asphalt Xtreme, Bowling Ballers, Card Blast, Dominoes Cafe, Knittens ve Wonderputt Forever isimli yeni oyunlarda eklendi. Bu oyunların düzenli bir şekilde artırılması bekleniyor ve bu oyun severler için de oldukça güzel bir haber olarak görülüyor. Bu süreç içerisinde herhangi bir uygulama içi satın alım veya reklamlar söz konusu olmayacak. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir