Netflix,  Avatar: Son Hava Bükücü (Avatar: The Last Airbender) için fragmanlar yayınladı. Nickelodeon animesine dayanan yeni Netflix dizisi, ikonik macerayı Netflix izleyicilerine sunacak. 

Avatar: Son Hava Bükücü yayınlanan fragmanla, Netflix uyarlamasının şimdiye kadarki en detaylı halini gösteriyor. Avatar’ın efsaneleşen dünyasının ve karakterlerin live-action (canlı çekim) yapımda nasıl görüneceğini ele alan fragmanda; ana kahramanlar Aang, Katara ve Sokka dikkat çekiyor.

Avatar: Son Hava Bükücü, 2005 yılında izleyiciyle ilk anime dizisinden bu yana binlerce hayrana ulaşarak sağlam bir kitle yaratmayı başardı. Yeni Netflix dizisi ise Aang’in elementlere hakim olma ve dünyaya denge getirme arayışını anlatılacak. Netflix yapımının üç sezona sahip olacağını belirtmek gerekiyor.

Avatar: Son Hava Bükücü
Avatar: Son Hava Bükücü

Avatar: Son Hava Bükücü ne zaman yayınlanacak?

Avatar: Son Hava Bükücü’nün 22 Şubat’ta Netflix’te gösterime gireceği belli oldu. Yeni bölümlerinin ise haftalık olarak paylaşılması planlanıyor. Dizinin kadrosunda yer alan Gordon Cormier (Aang), Dallas Liu (Zuko) ve Kiawentiio Tarbell (Katara) gibi birçok genç oyuncu dikkat çekiyor.

Live-action uyarlaması, Netflix’in bu konudaki en büyük ve heyecan uyandıran projelerinden biri. Geçmişte Shadow and Bone gibi bazı yüksek bütçeli anime uyarlamaları birkaç sezonun ardından iptal edilmişti. Netflix, Avatar’ın destansılaşan potansiyeliyle büyük bir kitleye ulaşmayı bekliyor.

Bir sezonu yayınlanan animasyon komedileri Agent Elvis, Farzar ve Captain Fall geçtiğimiz aylarda iptal edilmişti. Temmuz ayında yayına giren live-action Glamorous da uzun ömürlü olmamıştı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir