Netflix aboneliğini iptal etmek isteyenler uygulama üzerinden ya da direk web sürümü aracılığı ile bu işlemlerini yapabilir. İşte Netflix aboneliğinizi en hızlı yoldan iptal etmenizi sağlayacak kapsamlı rehber.

Android’de Netflix üyeliğini iptal etme

Android işletim sistemine sahip bir mobil cihazdan işlem yapacakların Netflix’i açması, ekranın sağ üst köşesinde yer alan hesap profil fotoğrafına dokunarak hesap seçeneğini takip etmesi gerekiyor.

Açılacak olan yeni menünün alta kaydırılması ile birlikte üyeliği iptal et seçeneği görülecektir.

Bu ekranda kullanıcılar iptal et seçeneği yardım ile kolayca hesabını iptal edebilmektedir. İptal işlemleri sırasında kullanıcılara durum ile ilgili kapsamlı bilgiler sunulur. Bilgileri inceleyerek iptal işlemlerini onaylayabilirsiniz. 

Web sitesi üzerinden Netflix üyeliğini iptal etme

Web sitesi üzerinden üyeliğini iptal etmek isteyenlerin ise yine netflix.com adresine giriş yaparak üyelik bilgileri ile oturum açması gerekmektedir.

Oturum açma işlemleri yapıldıktan sonra ise profil seçimi ve sağ üst köşede yer alan profil fotoğrafına tıklanması gerekmektedir.

Açılacak olan küçük menüde hesap seçeneği açılacaktır.

Yeni ekranda üyeliğinizi iptal edin seçeneğine tıklayarak işlemlere başlayabilirsiniz.

Yapılacak bu seçimler sonrasında kullanıcıların iptal işlemlerini tamamlaması yeterlidir.

Abonelik iptal edildikten sonra resmi olarak işlemlerin gerçekleştirildiğini belirten bir mail gönderilmektedir. Hesap iptali sonrası 10 aylık süre içerisin dönüş yapan kullanıcıların profilleri, favorileri ve hesap ayrıntıları aynı şekilde geri yüklenir. Eğer bu süre geçtikten sonra yeniden abonelik alınırsa, tüm veriler silineceğinden dolayı 0 bir hesap üzerinden kullanım sağlanacaktır. 

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir