Online alışveriş konusunda kullanıcılara pek çok kolaylık sağlayacak olan MySizeID uygulaması, Android ve iOS kullanıcılarına sunuldu. 

İnternet alışverişinde zaman zaman neden tutturmak son derece zorlayıcı olabilir. Bu gibi durumların önüne geçmek ve işinizi tek seferde halletmek için sizde MySizeID uygulamasına göz atabilirsiniz. Özellikle okul dönemin üniforma kullanan çocuklara forma almak konusunda ebeveynlerin işini kolaylaştıran MySizeID bünyesinde bulunan çocuk bedenlerine özel ölçüm verileri ile üniforma alışverişini kolaylıkla halledebilirsiniz. 

Akıllı cep telefonlar için geliştirilmiş olan beden ölçümü teknolojisinin geliştiricisi olan My Size Inc kısa bir süre önce çocuklar için özel olarak entegre ettiği beden ve ürün tabloları verileri ile beraber online alışverişte kolaylık sağlayabilirsiniz. Online alışveriş konusunda herkese kolaylık sağlamasının yanı sıra okul alışverişi konusunda da çocukların yanında olan MySizeID, üniforma beden ölçüleri konusunda yardımcı olur. Doğru ölçülerde üniforma sipariş etmek için ihtiyacınız olan özellikler MySizeID uygulaması size sunulur. Çocukların heyecanına ortak olan bu kaliteli uygulama ücretsiz olarak indiriliyor. 

9 1632239672

Perakende sektöründe iade işlemlerini azaltmak ve online alışverişleri iadesiz bir şekilde gerçekleştirmek için faydalı özellikler sunan MySizeID, okul üniformalarında da standart bedenlerin olmaması sebebiyle özel olarak hazırlanan beden tablosu özelliği ile zaman kaybını ortadan kaldırır. Ebeveynlerin isabetli bir şekilde üniforma alışverişini gerçekleştirmesi için sadece çocukların boy ve kilo ölçülerini girmeleri ardından yönlendirmeleri izleyerek alışverişi tamamlamaları gerekir.  Moda ekonomisine yön veren markaların beden tablolarını bünyesinde bulunduran MySizeID’nin CEO’su Ronen Luzon bu yeniliği “En büyük önceliğimiz hem markalara hem de müşterilere rahatlık sağlamak oldu. Yoğun çalışan ve yanlış beden üniformaları iade etmeye vakti olmayan ebeveynlerin üstündeki yükü hafifletebileceğimiz için çok mutluyuz. Sürekli büyüyen çocuklara online alışveriş ile kıyafet seçerken beden problemiyle baş etmek kritik bir süreç ve MySizeID olarak bu sürece liderlik ediyor olmaktan dolayı gururluyuz,” cümleleri ile özetliyor.

Online alışveriş sırasında veya çocuklarınız için üniforma alırken iade işlemleri ile uğraşmak zorunda kalmadan alışveriş yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz. MySizeID bu konu hakkında moda sektörüne büyük bir katkı sağlar. Uygulamanın gelişmiş düzeyde özelliklerinin her birini sorunsuz bir şekilde kullanarak doğru alışveriş yapabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir