Müzisyenler ya da müzikle ilgilenen kişiler için iPhone ve iPad’de desteklenen pek çok uygulama var. Ancak sektörel olarak en çok beğeni alan ve tercih edilen uygulamaları kullanarak daha fazla özelliğe sahip olabilirsiniz.

Garageband

DAW’nin gücünü iPhone veya iPad’inize getiren GarageBand hem yeni başlayanlar hem de uzmanlar için tasarlanmış en iyi alternatiflerden birisi. Kayıt yapmak, farklı enstrümanları kullanarak özel müzikler oluşturmak için Garageband’ı tercih edebilirsiniz. Uygulama özellikle davul ve synth efektleriyle popülerlik kazanmış durumda

Pro Metronom

Bir metronomda ihtiyaç duyulabilecek tüm özellikleri kullanıcılara sunan Pro Metronom, böylece yeni başlayanlardan profesyonellere kadar metronom ihtiyaç olduğu her anda ilk ve en popüler seçeneklerden birisi. Uygulama sadece geleneksel metronom özelliklerine sahip değil. Kamera flaşları veya titreşimler gibi farklı özellikler için de farklı seçenekler sunuyor.

Reason Compact

Reason Compact, Reason Studios’un popüler masaüstü yazılımının iOS versiyonu olarak geliştirildi. Uygulama ile sesi mobilden masaüstüne kolayca aktarabilir, ses üzerinde değişiklikler yapabilirsiniz. Uygulamanın en çok öne çıkan özelliği ise hareket halindeyken şarkı ve müzik ile ilgili not almak için gelişmiş destek sunması.

EGDR808

Müzik yapmak ve yeni melodiler oluşturmak isteyenler için bir davulcu uygulaması olarak geliştirilen EGDR808, mobil cihazlar için en gelişmiş seçeneklere sahip. 16 farklı sırayı, 12 programlanabilir farklı ritim gibi seçenekler, EGDR808’i bu alanda eşsiz kılıyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir