Daha önce de deneysel birinci şahıs oyunlar geliştirmesiyle adından söz ettiren bağımsız bir stüdyo olan Question’ın yeni içeriklere sahip olan çok oyunculu South Park oyununu geliştirdiği belirtildi. 

Question’ın üzerinde çalışmaya devam ettiği bu projeyi “South Park dünyasında geçen yeni bir video oyunu” şeklinde tanımlayan üst düzey tasarımcı pozisyonu için açmış olduğu yeni iş ilanı bu bilginin elde edilmesini sağladı. Proje ile ilgili olarak daha fazla detayın elde edilmediği bu iş ilanında, başvuru yapacak olan adaylarda “çok oyunculu bölüm tasarımı” deneyimi istendiği dile getiriliyor.

18 2

Bu zamana kadar pek çok sayıda South Park oyunu oyunseverlerin karşısına çıktı. Fakat önceki South Park oyunlarının tamamı, ya Obsidian Entertainment ve Ubisoft gibi son derece büyük geliştiriciler ve yayıncılar tarafından ya da lisanslı oyun oluşturma uzmanları tarafından geliştirilmişti. Elde edilen bilgilere göre, Question’ın daha önce oyunseverlerin karşısına çıkardığı yalnızca iki oyun projesi vardır. Bunlar;The Magic Circle ve The Blackout Club. Fakat geliştirici stüdyonun halihazırda bulunan kadrosunda, hem South Park: The Stick of Truth hem de South Park: The Fractured But Whole’ın geliştirme sürecinde her ikisinde görev alan kişiler vardır. 

Motorola Edge X30 vs Xiaomi 12! Hangisi daha iyi?

The Magic Circle, tek oyunculu olma özelliğinin yanı sıra bir varoluşsal komedi hikayesiyken The Blackout Club oyunu ise bir çok seslendirme sanatçısının canlı ve bazen de beklenmedik olan performanslarını sunan bir hikaye üzerine kurulu olup co-op tarzı bir korku oyunudur. Aynı zamanda The Blackout Club’ın üç yıllık ana hikaye dizisi geçtiğimiz ay içerisinde son buldu. Yani bu, Question’ın bir sonraki gelecek olan proje üzerine çalışmak için son derece önemli bir adım olarak görülebilir. Konuyla ilgili şu an için elde edilenler bu kadardır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir