Şirket, yaklaşmakta olan amiral gemisi Moto X30 Pro hakkında bazı kamera detaylarını paylaştı. Yeni model, farklı odak uzunlukları ile dikkat çekiyor.

Motorola Moto G62 5G resmi olarak tanıtıldı

2022’nin başından bu yana Motorola’nın bu yeni amiral gemisi telefonu hakkında çeşitli bilgiler dolaşıyor. Yeni telefonlarla ilgili son bilgiler, umudu başka bir boyuta taşıyacak. İşte bu yüzden Motorola’nın yeni amiral gemisi, daha önce hiç görmediğiniz kamera özelliklerine sahip olacak.

Moto X30 Pro farklı odak uzaklıkları ile geliyor

Şirket, yeni nesil amiral gemisi Motorola X30 Pro’nun kamerasına dair bazı detayları paylaştı. Yapılan paylaşıma göre Moto X30 Pro kamera modülü üç farklı odak uzaklığına sahip olacak. 35 mm odak uzaklığına sahip ana lense ek olarak, yeni telefon 50 mm odak uzaklığına sahip bir portre lensi gerektirecek. Ayrıca 85 mm telefoto lens ile birlikte gelecek.

motorola x30 pronun kamerasiyla fark yaratacak 1

Bu kamera düzeni ilk olarak Android telefonlarda görünebilir. Tipik olarak telefon, geniş açılı, telefoto (veya makro) ve ultra geniş açılı lenslerle üçlü veya dörtlü kamera kurulumuna sahiptir. Motorola ise bu odak uzunlukları ile farklı bir yol izleyecek gibi görünüyor.

Moto X30 Pro’nun olağandışı odak uzunluklarıyla uyumlu devasa bir kamera sensörüne sahip olacağı da görülüyor. Motorola Frontier’in Samsung’un 200MP Isocell HP1 sensörüne sahip olacağı iddia ediliyor. Aynı sensörü markanın yeni amiral gemisi modelinde de görmeyi bekleyebiliriz.

Motorola, bu detaylarla Android pazarındaki diğer iddialı kamera modellerinden uzak görünüyor. Bu akıllı telefonların tipik kamera modüllerinden ayrılacak olan Moto X30 Pro’nun neler sunacağı merak konusu.

Motorola, Temmuz ayında 200 megapiksel kameralı cep telefonunu tanıtacak. Bu nedenle kameranın performansını bir akıllı telefonda görmek için fazla beklemeyeceğimizi söyleyebiliriz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir