Katlanabilir akıllı telefon segmenti, daha fazla markanın katılması ile birlikte rekabetin artmasıyla dikkat çekiyor. Samsung bu alanda uzun zamandan beri tekel olsa da farklı markalar tarafından geliştirilen modeller kısa süre içerisinde oldukça zengin bir seçeneğin oluşmasını sağladı. Motorola bu konuda yeni ve iddialı bir adım atmayı hedefliyor.

Gündeme gelen son bilgilerde Motorola RAZR serisinin 3. modeli ile yeni bir akıllı telefonun duyurulacağı belirtildi. Motorola, RAZR serisiyle ilk katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya sürmüş ve bu model şirketin kapaklı, katlanır ekrana sahip ilk akıllı telefonu olmuştu. Cihaz, eski RAZR serisine dayanan bir tasarımla nostaljiye hitap ediyordu. Ancak 3. versiyon ile birlikte tamamen yenilikçi bir tasarım ve sektörde yer alan modeller ile yarışacak bir model hedefleniyor.

Motorola RAZR 3, Snapdragon 8 Gen 1 ile gelecek 

Weibo’da Motorola RAZR 3 Ile ilgili yer alan bilgilerde Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinin kullanılacağı ve performans açısından çok daha iyi bir deneyim sunacağı belirtildi. Çin pazarı hedefli bir şekilde geliştirilecek telefonun, Çin dışındaki satış stratejisi ile ilgili henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Önceki amiral gemisinde Çin ile sınırlı kalan şirketin katlanabilir yeni telefonuyla da böyle bir strateji izlemesi mümkün. Bu aşamada dikkat çeken detay katlanabilir telefonlar ile Çin’deki rekabetin yükseleceği. Oppo Find N, Huawei P50 Pocket, Xiaomi Mi MIX Fold, yakında çıkacak olan Honor Magic V ve Samsung Galaxy Z serisi Çin’deki kullanıcılar için katlanabilir telefonlara geçişi kolaylaştırıyor. 

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir