Uzun zamandan beri gündemde yer alan Motorola Razr 2022 nihayet tanıtıldı. Motorola, yeni modelin minimalist, kompakt ve cepte kolay taşınabilir olmasına vurgu yaptı.

Motorola, katlanabilir modellere klasik modeli Razr ile yanıt vermeye devam ediyor. 3. nesil Razr modeli olan Motorola Razr 2022’yi geçtiğimiz gün itibariyle görücüye çıkaran şirket, Samsung’un Z Flip 4 modeline karşı da rekabeti böylece başlatmış oldu.

Motorola Razr 2022 görüntülendi

Motorola Razr 2022 özellikleri neler?

Tanıtımda Motorola Razr 2022’ye Moto X30 Pro ve S30 Pro eşlik etti. Yeni modelleriyle mobil alandaki payını arttırmayı hedefleyen şirket, yeni modelleriyle çok daha iddialı.

Yapılan tanıtıma göre yeni katlanabilir model Snapdragon 8+ Gen 1 işlemciden gücünü alacak. Motorola tarafından geliştirilen MyUI 4.0 ara yüzünü çalıştıracak cihaz, kutudan Android 12 işletim sistemi desteğiyle çıkacak. Yapılan sızıntılara paralel olarak cihazın katlanabilir ekranı 2.7 inç. Hızlı görünüm ve kontroller için kullanılacak bu ekranda selfie çekmek, müzikleri kontrol etmek, bildirimleri incelemek mümkün olacak. Mütevazı ikincil ekranın yanı sıra telefonda 144Hz ekran yenileme hızını destekleyen ve mat bir kaplamaya sahip olan 6,7 inç OLED ekran kullanılıyor.  OIS özellikli 50 MP kamera, önde ise 32MP ön kameraya yer verilmiş.

Motorola, cihazın çıkış tarihi veya fiyatıyla ilgili ayrıntıları henüz paylaşmadı.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir