Motorola Moto G72, Full HD çözünürlüğün desteklendiği 6,5 inç P-OLED ekrana sahip. Tasarımıyla kullanıcıların dikkatini çekecek olan Moto G72, 120Hz’lik iyi bir yenileme hızıyla dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra cihaz bir IP52 su geçirmezlik ve ekran içi parmak izi tarayıcıya sahip, her iki özelliğin de de bu fiyat aralığında oldukça nadir bulunun altını çizmekte fayda var.

Motorola Edge 30 Fusion resmi olarak tanıtıldı

Hızlı işlemci ve devasa ana kamera

MediaTek’in Helio G99 işlemcisi, 128GB genişletilebilir depolama ve 6/8GB RAM ile eşleştirilen Moto G72’ye güç veriyor. Cihazda stereo hoparlörlere ek olarak, USB-C bağlantı noktasının yanında bir 3,5 mm ses jakı bulunuyor.

Kamera açısından baktığımızda cihazın arkada üçlü bir kamera modülü göze çarpıyor. Ana sensör 108 MP çözünürlüğünde, eve ana kameraya 8MP ultra geniş açılı sensör ile 2MP makro kamera eşlik ediyor. Ayrıca, ön panelde de 16MP çözünürlüğünde bir selfie kamerası, bulunuyor.

Moto G72 fiyatlandırması ve eksik 5G desteği

Motorola’nın Moto G72’si Android 12 işletim sistemi ile kutusundan çıkıyor. Ayrıca 5000 mAh pil ve 30W cömert hızlı şarj içeriyır. WiFi ac ve Bluetooth 5.1 bağlantısı ile birlikte bir NFC de bulunuyro. Dikkat çekici bir şekilde tasarlanan cihazda daha hızlı veri hızı arayanları hayal kırıklığına uğratabilecek bir 5G özelliğinin yer almaması.

Moto G72, Göktaşı Grisi, Mineral Beyazı ve Kutup Mavisi renklerinde mevcuttur. Bulunduğunuz ülkeye bağlı olarak 260 € ile 280 € arasında perakende satış yapıyor. Motorola, Moto G72’nin ABD ve Kanada’ya gidip gitmeyeceğini doğrulamadı. Bu konu hakkında ilerleyen günlerde şirketten resmi bir açıklama gelmesi bekleniyor. Ek olarak Motorola’nın akıllı telefonlarının şimdilik Türkiye pazarında henüz satışa çıkmadığını hatırlatmakta da fayda var.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir