Akıllı telefon pazarındaki rekabete yeniden dahil olan Motorola 2021 yılının sonlarına doğru gelirken yeni bir model daha tanıttı.

Son iki senedir bütçe dostu modellere ağırlık veren Motorola sessiz sedasız bir telefon modeli daha tanıttı. Moto G Pure olarak adlandırılan yeni bütçe dostu akıllı telefon modeli fiyatıyla oldukça ilgi görecek gibi görünüyor.

Moto G Pure özellikleri

Avrupa pazarında G serisi modelleriyle ilgi çeken Motorola, Moto G Pure modeli ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Günlük ihtiyaçları giderecek tüm özelliklere sahip olan Moto G Pure, kullanıcılarının beklentilerini karşılayacak. 6.5 inç boyutunda HD+ LCD ekran paneliyle karşımıza çıkan Moto G Pure 4.000 mAh batarya ve 10W hızlı şarj desteğine sahip.

Motorola Moto G50 5G’nin tanıtımı yapıldı

İşlemci ve depolama açısından da segmentine göre oldukça iyi olan Moto G Pure, gücünü MediaTek Helio G25 yonga setinden alıyor. 3 GB RAM ve 32 GB’a kadar dahili depolama seçeneğine sahip olan cihaz daha fazla depolama alanı isteyen kullanıcıları için microSD kart desteğine de sahip. Kullanıcılar diledikleri taktirde depolama alanını microSD kart ile 512 GB’a kadar yükseltebiliyor.

Kamera kısmına baktığımızda ise cihazın giriş segment bir model olduğunu gözden kaçırmamak gerek. Moto G Pure, arka panelinde 13 Megapiksel ana kameraya ve 2 MP’lik bir sensöre sahip. Cihazın ön panelinde ise portre modu ve güzellik modunu destekleyen 5 Megapiksel özçekim kamerası yer alıyor. Segmentine göre dayanıklı bir cihaz olan Moto G Pure IP52 su sıçramalarına karşı dayanıklı olduğunu kanıtlamış.

Moto G Pure fiyatı

Motorola’nın en ucuz G serisi telefonlarından biri olan Moto G Pure, 160 dolardan satışa çıkıyor. Oldukça uygun bir fiyata sahip olan cihaz Best Buy, Walmart ve Amazon gibi sitelerden ön siparişle satın alınabiliyor.  

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir