Motorola’nın 9 Aralık’ta tanıtımını gerçekleştireceği Moto Edge X30’un canlı görüntüleri ortaya ortaya çıktı. Amiral gemisi niteliğinde tasarlanan söz konusu bu telefon Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden güç alarak oldukça güçlü bir performans sergileyecek.    

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Motorola, yeni bir amiral gemisi akıllı cep telefonu kullanıcıların beğenisine sunmak adına hazırlıklara başladı. Dünyanın ilk Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden güç alacak cihazı olma özelliğine sahip olarak gelme ihtimali olan Moto Edge X30’un canlı görüntüsü ortaya çıktı. Aynı zamanda şirket, telefonun bazı ekran özellikleri hakkında da bilgi verdi. Şirket tarafından konu ile ilgili olarak yayınlanan bir kısa video akıllı cep telefonun ekran özelliklerine dair 144 Hz yenileme hızı sunacağı, HDR10+ ve 1 milyar rengi destekleyeceği ortaya çıktı.

Moto Edge X30’u neler ile geliyor

Şu ana kadar elde edilen bilgilere bakıldığında cihaz, 6.67 inç büyüklüğünde ve FullHD+(2400 × 1080) çözünürlüklü ekran üzerine kurulu bir şekilde gelecek. Üçlü arka kamera kurulumunda 50MP birincil lens, 50MP ultra geniş lens ve 2MP derinlik sensörü olmak üzere güçlü bir performans sergilenecek. Cihazın ön kamera kısmında 60MP çözünürlük yer alacak. 8GB/12GB RAM ve 128GB/256GB UFS 3.1 depolama seçenekleri ile beraber gelecek olan bu akıllı cihaz, 3.0GHz’e kadar saat hızına sahip Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden güç alarak çok daha üstün bir performans sergileyebilir. 163 x 75.9 x 8.4 mm ölçülerindeki cihaz, 5.000mAh batarya ile uzun süreli bir kullanım sağlayabilir. Motorola Moto Edge X30, 9 Aralık’ta ilk olarak Çin’de tanıtımı yapılacak ve 15 Aralık’ta Çin pazarında yerini alacak. Şirket şu an için küresel lansmana dair herhangi bir bilgi paylaşımında bulunmadı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir