Motorola Moto E40 adlı akıllı cep telefonun fiyatı ve teknik özellikleri belli oldu. Söz konusu bu cihazın özellikleri ve fiyatı yazımızda.

Motorola ilerleyen dönemlerde Moto E serisi altında E40 modelini kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Daha önce yayınlanan birkaç rapor ile beraber cihazın teknik detayları ve görselleri ile ilgili bilgiler elde edilmişti. Şimdi ise bir Rumen perakendecisi olarak hizmet veren site sayesinde görüldü. Güvenilir bilgi kaynağı olarak değerlendirilen Roland Quandt tarafından sunulan liste söz konusu bu akıllı cep telefonun pek çok önemli özelliklerini ve fiyatını dile getirdi. 

Motorola Moto E40 teknik özellikleri ortaya çıktı

Moto E40, 168.08 x 75.64 x 9.14 mm ölçülerine sahip olup ve 198 gram ağırlığıyla kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Motorola Moto E40’ın ön kısmında 720 x 1600 piksel HD+ çözünürlük ve 90Hz yenileme hızı sunan 6,5 inç IPS özelliğine sahip bir panel yer alıyor. Çentik kısmında ise 8 megapiksellik bir kamera yer alıyor. Cihazın arkasında bakıldığında ise 48 Megapiksel ana kamera, 2 Megapiksel makro lens, 2 Megapiksel derinlik sensörü ve LED flaş bulunuyor.

11 4

Konuyla ilgili olarak ortaya çıkan liste yonga seti ile ilgili herhangi bir bilgiye ulaşılmadı. Fakat saha önceden ortaya çıkan bilgiler Unisoc T700 işlemcisi ile kullanıcıların karşısına çıkacağı iddia ediliyordu. Bu akıllı cep telefonun bu özelliklerin yanı sıra 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı bulunuyor.

Android 11 işletim sistemine sahip olan Motorola Moto E40, 4.000 mAh batarya üzerine kurulu olup, buna ek olarak ise çift SIM desteği, Wi-Fi 802.11, Bluetooth 5.0, GPS, USB-C bağlantı noktası, 3.5 mm ses jakı ve arkasında yer alan parmak izi okuyucu ile beraber geliyor. 

Motorola Moto E40 fiyatı

Listeye bakıldığında Motorola Moto E40 adlı akıllı cep telefonun 799 Lei yani dolar olarak değerlendirmek gerekirse 183 dolara karşılık geliyor. Renk alternatifleri anlamında ise Altın ve Gri gibi iki farklı renk arasından seçim yapmak mümkün olacak. Teknik özellikleri açısından oldukça güçlü özellikler üzerine kurulan Motorola Moto E40 hakkında elde edilen bilgiler şu an için sadece bu kadardır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir