Akıllı cep telefonu çağında devasa bir adım olarak öne çıkan bu yeni model, bütçe dostu bir fiyata sahip olmasıyla herkesi şaşırtıyor. Yüksek çözünürlüklü fotoğraflar elde etmek artık herkes için kolay hale gelecek. Detaylar ise haberimizde!

Moto G Play’in Güncel Versiyonu, Piyasada Yer Alan En Uygun Fiyatlı Telefonlardan Biri Olacak

Motorola G Play 2024 Cep Telefonu Fiyatı ile Şaşırttı

Motorola markasının yeni ürünü 2024 Moto G Play, şu an piyasada yer almaya başladı ve en ilgi çekici özelliği ise fiyatı oldu. Bunun yanı sıra kaliteli kamerası ile de ön plana çıkmaya devam ediyor. 50 MP kameraya sahip olan bu cep telefonu, hızlı bir şekilde odaklama yapmanıza da imkan tanımayı ihmal etmiyor. Snapdragon 680 yonga seti ile geliyor.

Bu da bir önceki modele göre çok daha fazla depolama alanı sunduğunu gösteriyor. 2024 Moto G Play, 6.5 inçlik LCD ekrana sahiptir. Cep telefonunu kutudan çıkardığınız an itibariyle Android 13 işletim sistemini kullanabilirsiniz. Bu telefon, 64 GB’lık dahili depolama alanıyla geliyor ve 1 TB’a kadar da microSD desteği sağlıyor. 

Sonuç olarak birçok açıdan kullanıcılar için ideal cihazlardan biridir. Üstelik yalnızca 150 Dolarlık bir fiyat ile sunulması da herkesi tatmin etmiştir. Birbirinden sanatsal kareler yakalamak artık daha kolay olacak gibi görünüyor. Eğer siz de fotoğraf çekmeyi seviyorsanız bu cep telefonu modelini inceleyebilirsiniz diye düşünüyoruz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir