Motorola Edge 50 Pro’nun resmi tanıtımı 3 Nisan’da gerçekleşecek. Son günlerde akıllı telefonla ilgili sızıntılar ve paylaşımlar artmaya devam ediyor. Bu bilgilere son olarak Geekbench testinden geçen bir prototip eklendi. Geekbench’in test sonuçları, cihazın önemli detayları hakkında yeni ve önceki sızıntılardan farklı bilgiler sunuyor.

Motorola'dan Müjde! Edge 50 Pro'da Farklı İşlemci Olabilir!
Motorola’dan Müjde! Edge 50 Pro’da Farklı İşlemci Olabilir!

Prototip, tek çekirdek performansında 1097 ve çoklu çekirdek performansında 3114 puan alıyor. Bu performansı sağlayan işlemcinin Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 olduğu belirtiliyor. Motorola, Çin pazarında Snapdragon 8s Gen 3 işlemciyi tanıtırken, Edge 50 Pro modelinin Snapdragon 7 Gen 3 işlemcisiyle donatıldığı görülüyor. Bu durum, telefonun Çin’de satılacak olan X50 Ultra’nın farklı bir versiyonu olmadığını gösteriyor.

Test edilen prototip, 12 GB RAM ile birlikte Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 işlemciye sahip. Ayrıca, akıllı telefonun Android 14 işletim sistemiyle çalıştığı belirtiliyor. Bu bilgiler, Edge 50 Pro’nun teknik özellikleri hakkında heyecan uyandırıcı detaylar sunuyor.

Edge 50 Pro’nun Lansmanı Yaklaşıyor: Hangi İşlemci Kullanılacak?

Motorola’nın web sitesine göre, Edge 50 Pro modeli, 6.7 inç boyutunda ve 1.5K çözünürlüğünde bir pOLED ekrana sahip olacak.

Edge 50 Pro'nun Lansmanı Yaklaşıyor: Hangi İşlemci Kullanılacak?
Edge 50 Pro’nun Lansmanı Yaklaşıyor: Hangi İşlemci Kullanılacak?

Ekranın yenileme hızı 144 Hz olacak ve Pantone onaylı olarak gelecek. Maksimum parlaklık seviyesi 2000 nit olacak ve aynı zamanda parmak izi tarayıcısını da barındıracak. Cihazın ana kamerası 50 megapiksel çözünürlüğünde olacak. Bu özellikler, Edge 50 Pro’nun teknik detaylarını açıklıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir