Motorola’nın Moto Watch 100’ü piyasaya sürdükten sonra yeni modeli Moto Watch 200 olacak. Yeni görseller daire ve dikdörtgen tasarımın kullanılacağını ortaya çıkardı.

Motorola yeni akıllı saati için çalışmalarını sürdürüyor. Moto Watch 200 olarak adlandırılacak olan yeni akıllı saat için görüntüler sızdırıldı. FCC veritabanında görüntülenen akıllı saat, dikdörtgen ve daire tasarımlı olarak piyasada yer alacak.

Moto Watch 200 özellikleri

moto watch 200 daire ve dikdortgen tasarimla gelecek

Selefinde tek bir tasarımı tercih eden Motorola, yeni modelinde iki farklı model ile kullanıcılara seçenek sunacak. Böylece daire ve dikdörtgen olarak akıllı saatte belirli kriterleri ve istekleri olanlar Moto Watch 200’ü tercih edebilecek. Amazfit ve OnePlus (Nord Watch) gibi markalar da daha önce benzer bir pazarlama stratejisini benimsemişti.

Akıllı saatte kalp atış hızı sensörü ve değiştirilebilir saat kayışları yer alacak. Yuvarlak model iddiaya göre kablosuz şarj desteği sunacak.

Bluetooth LE ve GPS özelliklerinin yanı sıra alüminyum bir kasa ile piyasaya çıkacak saat, 5 ATM’ye kadar suya dayanıklı olacak. Henüz bir çıkış tarihi açıklanmamasına rağmen, pazarlama belgeleri Motorola’nın ürünü piyasaya sürmeye çok yakın olduğunu gösteriyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir