Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden, Hindistan’daki bütçe pazarında yaşanan rekabete ortak olmak için Moto G31 adında yeni bir cihaz duyurusu yaptı. Söz konusu bu cihaz bu ayın ilk günlerinde diğer pazarlarda da yerini aldı. Ürün artık Hindistan’da da yerini aldı. 

Cihaz, Redmi’nin Note 10, Realme’nin 8i bütçeli ahizesi ve Poco M3 Pro’nun beğenisini almak adına bir delikli ekran ile üçlü arka kamera özelliğine sahiptir. Aynı zamanda daha pek çok özellikte bulunuyor. Moto G31’İ 128 GB depolama alanına kadar iki farklı depolama alanına sahip olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.

Moto G31 fiyatlandırma bilgisi

Moto G31, Hindistan’da iki farklı iki depolama seçeneği vardır. Temel olarak seçenekler 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolamaya özelliğine sahip olan 12.999 Rs için perakende satış, diğer alternatif ise 14.999 Rs için 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama özelliği sunuluyor. Sterling Blue ve Meteorite Grey olmak üzere iki renk seçimi arasından birini alabilirsiniz. Söz konusu bu akıllı cihaz 6 Aralık’tan itibaren Flipkart’ta satışa çıkacak. Cihazın teknik özelliklerine değinmek gerekirse, cihaz 700 nit’lik bir tepe parlaklığına sahip, üst kısmında delikli bir çentik yer alan 6,4 inç IPS LCD ekran üzerine kurulu şekilde geliyor. Bunun yanı sıra, yüksek yenileme hızı da kullanıcılara kolaylık sağlayan diğer özellikler arasındadır. 

Cihazın arka kısmına değinmek gerekirse birincil 50MP atıcı, 8MP ultra geniş lens ve 2MP makro atıcı içeren üçlü kamera özellikleri bulunuyor. Moto G31’in ön kısmında, delik delme çentiği içinde yer alan 13 MP ön atıcı yer alıyor. MediaTek’in Helio G85 SoC’si güç için halihazırda bulunuyor. Cihaz kutusundan çıkarken Adroid 11 ile beraber çıkıyor. Motorola’a göre ise 36 saate kadar dayanma özelliğine sahip olan 20W şarj destekli 5000 mAh pilde cihazda yerini almış durumdadır. Bağlantı noktasına bakıldığında cihaz, bir USB Type-C bağlantı noktasına, 3,5 mm kulaklık jakına ve arkaya monte edilmiş bir parmak izi tarayıcı özelliğine sahiptir. Cihaz hakkında elde edilen bilgiler şu an için sadece bu kadardır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir