Motorola, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 yongasıyla desteklenen dünyanın ilk akıllı telefonunu piyasaya sürmeyi başardı. Bu çıkış sonrasında şirketin yeni modelleri de gündeme gelmeye devam ediyor.

En çok konuşulan ve merak ve beklenen modellerden bir tanesi olan Moto G Stylus 2022 için yüksek çözünürlüklü tasarım görüntüleri paylaşıldı. Yaşanan sızıntı ile birlikte ortaya çıkan bu durum, telefonun etkileyici bir görünüm ile kullanıcılara sunulacağını gösterdi. 

İşte Moto G Stylus 2022 görüntüleri

Prepp ve OnLeaks iş birliğiyle Moto G Stylus 2022 telefonların görüntüleri paylaşıldı. Üstelik paylaşılan görüntüler 5K video ile desteklendiğinden dolayı telefonlara dair tüm tasarım detaylarına hakim olabilmek mümkün. Paylaşılan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

https://youtu.be/XTJ5dhKPrr8

Henüz lansmanı yapılmayan ve lansman tarihi dahi belli olmayan bir telefon için böylesine kesin ve yüksek kalitede paylaşımların yapılması, şirket içinden bir sızıntının olma ihtimalini ortaya koydu. 2022 yılının ortalarında piyasaya sunulması beklenen telefon için farklı versiyonların geliştirileceği tahmin ediliyor. Bazı raporlarda ise telefonların 500 dolardan başlayan fiyatlar ile satılacağı belirtildi. 

Kalem desteği gelecek

Özel kalem desteği ve kalem için telefon üzerinde özel bir yuvaya sahip olacak telefon, böylece Galaxy Note serisi ile benzerlik taşıyacak. Üstelik kalemin daha iyi bir şekilde kullanılması ve kişiselleştirilebilmesi adına Moto Note uygulaması da telefonlarda yer alacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir