Warner Bros. Games, serinin en ikonik dövüşçülerinden bazılarını içeren bir rol yapma mobil oyunu Mortal Kombat: Onslaught’ı duyurdu. Mortal Kombat: Onslaught, acımasız seriyi bir rol yapma oyununa dönüştürmeye hazırlanıyor.

Warner Bros. Games tarafından duyurulan, yakında çıkacak olan “yeni koleksiyon” RPG’si, serideki ana oyunların çoğundan sorumlu olan NetherRealm Studios tarafından geliştirilmekte ve yayınlanmaktadır. “Franchise için ilk mobil özel sinematik hikaye deneyimi” olarak tanımlanan oyunda, oyuncular savaşçı kadrolarını oluşturabilecek ve onları düşman gruplarına karşı “devasa” gerçek zamanlı savaşlarda konuşlandırabilecekler. Anlatıyla ilgili ayrıntılar şu anda bilinmemekle birlikte, oyuncuların tüm alemleri yok etmeye çalışan “karanlık ve tehlikeli bir tehdidi” yenmek için çalışacaklarını ima etti.

NetherRealm Studios oyuncuları mutlu edecek bir yenilik ile geliyor.

NetherRealm Studios Baş Yaratıcı Sorumlusu Ed Boon, “Oyuncuların seriyi yeni şekillerde deneyimlemelerine izin vermek için Mortal Kombat’ın sınırlarını zorluyoruz, ancak yine de temel içgüdüsel doğasına sadık kalıyoruz. Mortal Kombat: Onslaught ile, Mortal Kombat’ı, hem yeni hem de mevcut hayranların keyif alabileceği hızlı tempolu, grup yakın dövüş savaşı ile stratejik bir takım tabanlı koleksiyon RPG’si olarak yeniden tasarladık.” dedi.

Warner Bros. Games Başkanı David Haddad, “Mortal Kombat efsanevi bir franchise ve pop kültürü fenomeni ve oyuncuları dahil etmeye ve dövüş türünü birçok platformda ilerletmeye devam ediyor” dedi. “Mortal Kombat: Onslaught, NetherRealm ekibi yenilik yapmaya ve hayranlara yeni bir oyun sunmaya devam ederken, Mortal Kombat’ın 30 yılı aşkın süredir neden en iyi oyun serisi olduğunun bir kanıtı.”

Mortal Kombat, tartışmasız tüm zamanların en ikonik video oyunu serilerinden biridir ve o zamanlar için inanılmaz derecede şiddetli mekanikleri nedeniyle 1992’de büyük bir tartışma ile hayata başlamıştır. Kötü tanıtıma rağmen, franchise katlanarak büyüdü, çok sayıda devam filmi, yan ürün, animasyon filmi ve dizi ve hatta birkaç canlı aksiyon filmi üretti. En son sürüm, Scorpion ve Sub-Zero gibi birçok klasik karakterin bazı yeni gelenlerle birlikte geri döndüğünü gören 2019’daki Mortal Kombat 11’di.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir