Mortal Kombat 1 geliştiricisi NetherRealm tarafından yapılan son açıklama ile Mortal Kombat 1 Peaemaker’in çıkış tarihi duyuruldu.

Mortal Kombat’ın resmi hesabından yapılan yeni paylaşımda Mortal Kombat 1 Peacemaker’ın çıkış tarihi açıklandı. Açıklamalara göre 28 Şubat tarihi itibariyle Mortal Kombat 1 Peacemaker çıkış yapacak ve oyuncularla buluşacak. Açıklama sonrasında seriyi takip edenler yorumlarda farklı sorular yöneltse de oyuna dair herhangi bir detay verilmedi.

Mortal Kombat 1 DLC karakterlerine erken erişim dönemi de olacak. Bu erken erişim ise Combat Pack 1’i satın alanlar kullanıcılar için özel olacak. Erken erişim dönemi sonrasında herkesin oyunu oynayabileceği tarih 7 Mart olacak.

Mortal Kombat 1 Peacemaker'ın Çıkış Tarihi Onaylandı
Mortal Kombat 1 Peacemaker’ın Çıkış Tarihi Onaylandı

Çapraz Oyun Desteklenecek mi?

Yenilenen versiyon ile birlikte Mortal Kombat 1’in çapraz oyun desteğine sahip olup olmayacağı henüz belli değil. Daha önce de oyuncular bu konudaki beklentilerini dile getirmişti. Ancak şirket bu konuda geçtiğimiz yıl bir açıklama yapmakla yetinmişti. NetherRealm tarafından yapılan açıklamada PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X ve S için çapraz oyun desteğinin şubat ayında geleceği belirtilmişti. Bu listeye ise Nintendo Switch dahil edilmedi. Buna karşın çapraz oyun desteğinin geleceğinin belirtilmesi o dönemde büyük destek görmüştü. Ancak gelecek yeni güncellemeye rağmen çapraz oyundaki soru işaretleri devam ediyor.

2023’te Tanıtılmıştı

Mortal Kombat 1, Eylül 2023’te piyasaya sürüldü. Kısa sürede 3 milyon satış rakamına ulaşan oyunda bu tarihten itibaren çeşitli DLC’ler ve ek paketler ile güncellemeler yapılıyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir