Mophie Powerstation Mini Apple Store üzerinden satışa çıktı. İşte Mophie Powerstation Mini Türkiye fiyatı ve özellikleri.

Mophie Powerstation Mini, 50.000 mAh kapasitesiyle powerbank pazarının en güçlü modellerinden birisi. Mophie tarafından geliştirilen ürün, Türkiye’deki kullanıcılara da sunuldu. Apple Store’da listelenen Mophie Powerstation Mini, kullanıcılar için yeni alternatiflerden birisi.

Mophie Powerstation Mini özellikleri

Cihaz, 50.000 mAh kapasitesinin dışında 20W şarj gücüyle dikkat çekiyor.50000 mAh gibi yüksek bir kapasite olmasına karşın cihazın boyutu oldukça küçük. USB-C portu üzerinden işlemlerin yapıldığı Mophie Powerstation Mini için resmi sitede “Kompakt Mophie Powerstation mini, sunduğu 20 W PD gücüyle iki adede kadar aygıtı hızla şarj ediyor. Güçlü USB-C bağlantı noktası iPhone’unuzu, AirPods’unuzu, hatta iPad’inizi bile şarj edebiliyor. Hafif Powerstation mini çantanıza kolayca sığıyor. Böylece ihtiyacınız olan gücü, gittiğiniz her yere götürebiliyorsunuz. Kum püskürtme yöntemiyle işlenmiş, birinci sınıf alüminyum dış yüzeye sahip. Şık görünümüyle Apple aygıtlarınızı ve aksesuarlarınızı tamamlıyor.” şeklinde bir ifade yer alıyor.

Mophie Powerstation Mini kaç para?

Özelliklerinin dışında Mophie Powerstation Mini için en çok merak edilen fiyat. Mophie Powerstation Mini farklı versiyonlara da sahip. Fiyatlandırma ise şöyle;

  • Mophie Powerstation mini – 899,00 TL
  • Mophie Powerstation – 1.399,00 TL
  • Mophie Powerstation Pro- 3.299,00 TL
  • Mophie Powerstation Pro XL – 4.599,00 TL

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir