Monster Notebook, oyun bilgisayarı pazarında Türkiye’nin en önde gelen markası olarak Kıbrıs’ta da online satış yapmaya başladı. Marka, güçlü ve performanslı ürünlerinin yanı sıra sunduğu özel satış sonrası hizmetlerle de rakiplerinden sivri bir şekilde ayrılıyor. Kıbrıs’ta online satış yapan oyun severler, Monster Notebook’un ömür boyu ücretsiz bakım garantisi ve teknik servis hizmetlerinden de rahatlıkla yararlanabilecek.

Monster Notebook

Online Alışverişe Özel Fırsatlar ve Ömür Boyu Bakım Garantisi

Monster Notebook, online alışveriş yapan kullanıcılarına en yeni bilgisayar ve aksesuar ürünlerini sunmakta. Bununla birlikte, oyun ekosistemini sürekli geliştiren inovasyonlarla da kullanıcıların beklentilerini en iyi şekilde karşılamayı başarıyor. Marka, online alışveriş yapan Kıbrıs’taki kullanıcılarına da Türkiye’deki kullanıcılarla aynı avantajları sağlıyor.

Monster Notebook Global Pazarlama Direktörü Birol Sülük, Kıbrıs’taki online satış operasyonları hakkında şunları söyledi: “Türkiye’de başarıyla uyguladığımız satış sonrası hizmet ve müşteri memnuniyeti politikamızı Kıbrıs’ta da aynen devam ettiriyoruz. 2016 haziran ayından beri KKTC’nin Lefkoşa ilçesinde fiziksel mağazamızla hizmet veriyoruz. Şimdi ise Kıbrıs genelinde tüm ürünlerimizi online satışa açtık. Online kanalımızı tercih eden Kıbrıslı tüketiciler için de sistemimiz Türkiye ile bire bir aynı işliyor.”

Monster Notebook, satış sonrası hizmetleriyle de oldukça fark yaratmakta. Marka, ürünlerine 2 yıl garanti vermekte ve buna ek olarak ömür boyu ücretsiz bakım garantisi sunmakta. Bu sayede, kullanıcılar cihazlarının performansını ve ömrünü artırabiliyor.

Birol Sülük, ömür boyu bakım garantisi hakkında şöyle konuştu: “Kullanıcılarımız, ömür boyu bakım garantisi sayesinde cihazlarını her 6 ayda bir teknik servisimize göndererek termal macun değişimi, kasa içi temizlik ve fan temizliği gibi işlemleri ücretsiz olarak yaptırabiliyor. Böylece cihazlarının hem daha uzun süre kullanılabilir olmasını hem de ilk günkü gibi yüksek performans göstermesini sağlıyoruz. Ayrıca, kullanıcılarımız istedikleri zaman cihazlarının RAM ve SSD gibi donanımlarını değiştirebiliyor ve bu değişiklikler ürün garantisini etkilemiyor.”

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir