Modern Warfare 3, yılın en kötü skorlarına sahip oyunlarından biri oldu. Call Of Duty: Modern Warfare 3 inceleme skorları göz önüne alındığında işlerin oyun için hiç de iyi ilerlemediğini görüyoruz. Oyun senenin en kötü ve hayal kırıklığına sahip yapımlarından bile düşük puan aldığı gibi seri için de iç açıcı bir durum olmadığını söyleyebiliriz.

Modern Warfare 3’ün Metacritic puan ortalamasına baktığımızda ise 50 puanda olduğu görünüyor. Ana platform olarak alınan PS5 versiyonu için yapılan 30 incelemeden 11 tanesinin skor verdiği görünüyor. Bu skorlardan dört tanesi oyunu direkt kötü sınıfa koyarken yedi tanesi ise oyunu ortalama olarak ele almış.

Kullanıcı puanlarına baktığımızda ise durumlar maalesef pek de iç açıcı değil. Oyun için haberi yazdığımız bu dakikaya kadar 391 kullanıcı inceleme yayınlamış. Bunlardan 352 tanesi oyuna olumsuz skor verirken sadece 31 tanesi oyuna olumlu skor vermiş. Bu skorlar oyuncuların %88’inin oyunu beğenmediği anlamına geliyor. Oyunun OpenCritic skoruysa 56 olarak gözüküyor.

Kullanıcı puanları konusunda hızını alamayan sinirli oyun severler bildiğiniz gibi 2011 yılında çıkan oyuna düşük puan vermeye başlamışlardı.

Serinin en kötü puanı: Modern Warfare 3

Serinin en kötü puanı: Modern Warfare 3

Modern Warfare 3 serinin en düşük puanını alan yapımlardan biri. Oyunun puan ortalaması geçtiğimiz sene çıkan Modern Warfare 2 ‘ye göre 22 puanlık bir düşüş yaşayarak serinin en sevilmeyen oyunu olan Vanguard’ın bile 20 puan altında kaldı.

Asıl ilginç olan ise Modern Warfare 3’ün skorunun bu yılın en büyük hayal kırıklıklarından bile daha düşük puan alması. Modern Warfare 3, 64 puan ortalamaya sahip Forspoken ve 56 puan ortalamaya sahip Redfall gibi fazlası ile eleştirilen oyunların da altında. Puan ortalamalarına bakıldığında ise Modern Warfare’nin bu yıl değerlendirilen 199 oyun içinde 2023’ün puan sıralamasında 195. PS5 oyunu olduğunu görüyoruz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir