Mobilefest İletişim Teknolojileri Fuarı ve Konferansı için geri sayıma geçildi. Etkinlik, 26 Ocak ile 28 Ocak 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar.

ExpoHIS(HIS Fuarcılık Hizmetleri Ltd. Şti.) öncülüğünde gerçekleştirilen ve her yıl büyük ilgi gören Mobilefest İletişim Teknolojileri Fuarı ve Konferansı için takvim belli oldu. 26 Ocak ile 28 Ocak 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinliğe her yıl olduğu gibi yine yoğun katılımın olması bekleniyor. 200’ü aşkın firma ve 10 bini aşkın ziyaretçinin katılması beklenen Mobilefest 2023 için destekçiler arasında Hizmet İhracatçıları Birliği (HİB), Haberleşme Teknolojileri Kümelenmesi (HTK) ve Yazılım Sanayicileri Derneği (YASAD) yer alıyor.

FutureTechs Start Up Fuarı da düzenlenecek

Mobilefest kapsamında birbirinden farklı etkinlikler ve fuarlar da düzenlenecek. Bunlardan en önemlisi ise FutureTechs Start Up Fuarı, Garanti BBVA’nın ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek etkinlik festivalin bir parçası olacak. Üstelik katılımcılar için kapsamlı devlet teşvikleri de tanıtılacak.  Böylece Türk yazılım ve bilişim firmaları yüzde 60 oranında devlet desteklerinden yararlanarak daha fazla gelişim kaydetme imkanı bulacak.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir