Oyun sektörü devasa bir boyuta ulaşırken her gün farklı bir oyun aksesuarı ve ürünler piyasaya sunuluyor. Dikkat çeken son yenilik ise resmi Minecraft oyuncu koltuğu oldu. 

Oyuncu ekipmanları özellikle daha iyi bir performans ve konfor sunduğundan, gün boyunca ekran karşısında olan oyuncuları daha fazla cezbediyor. Bu nedenle piyasaya sunulan oyun aksesuarları, kısa süre içerisinde yüksek bir ilgi görerek yüksek satış rakamlarına ulaşabiliyor. Konu ile ilgili son örneklerden birisi olan Minecraft oyuncu koltuğu ise yeni bir koltuk satın almak isteyenler için seçenek yarattı. Yeni projenin arkasında ise Microsoft ve Mojang yer alıyor. 

Minecraft oyuncu koltuğu neler sunuyor?

Minecraft oyuncu koltuğu için Microsoft ve Mojang ortak bir çalışma gerçekleştirmiş durumda. Özel olarak üretilen oyuncu koltuğu için şirketler Secretlab ile çalışmış ve ortaya çıkarılan The Minecraft Edition Titan Evo 2022 oyuncu koltuğu ile yeni bir oyuncu koltuğuna ihtiyaç duyanlar için bir güçlü alternatif sunulmuş. Koltuk tasarımında oyundaki Creeper karakteri başrolde görülüyor. Yeşil rengin ön planda olduğu koltukta yeşil, siyah renk ile tamamlanmış ve yine Minecraft logosu ve oyundaki birkaç küçük detay ile tasarım tamamlanmış. 

The Minecraft Edition Titan Evo 2022 için özel bir teknolojiden yararlanan Secretlab özellikle şirket tarafından geliştirilen SoftWeave Plus teknolojisini yeni koltuk modelinde de kullanmış. Böylece özellikle konforun ve dayanıklılığın bir arada sunulduğu yeni model, koltuğu satın alacak kişilerde de memnuniyet yaratacak bir kullanım sunuyor.

The Minecraft Edition Titan Evo 2022 fiyatı ne kadar?

The Minecraft Edition Titan Evo 2022 için yapılan açıklamalara göre etiket fiyatları da belli olmuş durumda. Küçük ve normal boy olarak geliştirilen versiyonlar için 549 dolarlık bir etiket fiyatının belirlendiği koltuklarda, yetişkinler için geliştirilen modellerde fiyat 599 dolar. Ön sipariş ile satın alınabilecek olan yeni koltuklara ne kadar ilgi gösterileceği ise bilinmiyor. Ancak geliştirilen yeni koltuklar ile özellikle Minecraft yayınları yapan oyuncuların hedeflendiği tahmin ediliyor.  Zira mevcut fiyatlar, piyasadaki pek çok popüler oyuncu koltuğunun çok üzerinde.

minecraft 2

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir