Son dönemlerin popüler oyunu Minecraft’a abonelik sistemi geldi. Peki Minecraft Marketplace Pass nedir, ne işe yarar?

Microsoft popüler oyun Minecraft için yeni duyuru yaptı. Minecraft Marketplace Pass adıyla yeni bir abonelik hizmetini devreye alan Microsoft, aylık 3,99 dolar karşılığında oyuncuların oyuna abone olmasını ve özel içeriklerden yararlanmasını sağlıyor.

Minecraft Marketplace Pass Nedir?

Minecraft Marketplace Pass; Minecraft’ta yer alan özel dünyaları, dokuları, indirilebilir öğeleri ve benzer oyun içi öğeleri ücretsiz olarak oyunculara sunan bir abonelik paketidir. Her ay en az 150 içeriğin ekleneceği bu abonelik sistemi, oyuncuların her ay farklı içeriklerden yararlanmasını sağlayacak. Üstelik her ay yeni bir karakter oluşturucu seti alacak oyuncular karakterler konusunda da desteklenecek. Abonelik iptal edilse dahi oyuncular elde ettikleri öğeleri kullanmaya devam edebiliyor.

Marketplace Pass satın alan kullanıcıların Minecraft hesabınızda oturum açmasının ardından Minecraft: Bedrock Edition sürümüne sahip olması gerekiyor. Bu sürüm üzerinden abonelik kapsamındaki tüm paketlere erişebilir. Oyunun Amazon Kindle Fire veya Minecraft Java Edition’da desteklenmediği de unutulmamalı.

Minecraft Marketplace Pass Nedir, Ne İşe Yarar?
Minecraft Marketplace Pass Nedir, Ne İşe Yarar?

Minecraft Marketplace Pass Avantajları

Minecraft Marketplace Pass satın alınması halinde pek çok avantaj da oyunculara sunuluyor.

1. Sınırsız Erişim: Marketplace Pass ile bireysel satın alımlara gerek kalmadan Marketplace’teki herhangi bir içeriği indirebilir ve keyfini çıkarabilirsiniz.

2. Özel İçerik: Aboneler genellikle yeni çıkanlara ve abone olmayanların erişimine açık olmayan özel öğelere erken erişim hakkına sahiptir.

3. Tasarruf: Geçiş, içeriğin tek tek satın alınmasına göre önemli miktarda tasarruf sağlar. Bu da onu oyuncular için uygun maliyetli bir seçenek haline getirir.

4. Destek: Abonelik alınmasıyla elde edilen gelir oyun içi geliştirmeleri ve topluluğu destekleyecek.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir