Bundan seneler önce Minecraft ile gönüllere taht kuran Mojang Studios, hit sandbox oyununun aksiyon-strateji ürünü olan Minecraft Legends’ın geliştirme süreci sona yaklaşıyor. Nisan 2023 tarihindeki lansmanından bu yana geliştirme sürecinde olan oyun yakında tekrar oyuncularla buluşacak.

Mojang yaptığı açıklamalarda, 2024 Ocak ayının sonlarında oyun için bir “Lost Legends” mücadelesi daha getireceklerini duyurdu: Snow vs Snouts. Stüdyo ise açıklamalarında şu konu üzerinde durdu: “Snow vs Snouts, güçlü redstone fırlatıcısının yükseltilmiş bir versiyonunu kullanarak piglin üslerini uzaktan yok etmeye odaklandığınız oyuna yepyeni bir dövüş stili getiriyor. Temel oyundaki muadili ile karşılaştırıldığında, bu Lost Legend’de kullandığınız fırlatıcı, daha fazla hareket kabiliyeti ve daha fazla saldırı gücü için daha hızlı bir bekleme süresine ve yapı sökme/yapma oranına sahiptir. Ayrıca, piglinleri patlatmayı gerçekten çok tatmin edici kılan bir geri tepme etkisi var.”

Minecraft Legends, Lost Legends Güncellemesi

Ayrıca Minecraft Legends Marketplace’te ücretsiz karakter görünümü olan “Parlak Gözlü Kahraman” da yer alacak. Üzülerek belirtmek isteriz ki bundan sonra oyun için başka içerik güncellemesi yayınlanmayacak. Ayrıca Mojang açıklamasında şunu da ekledi: “Mevcut Lost Legends mücadelelerimiz ücretsiz olarak devam edecek ve zafere ulaştığınızda ödülleri almaya devam edebileceksiniz. Elbette oyunculara teknik destek sunmaya devam edeceğiz ve oyundan hiçbir işlevi veya özelliği kaldırmayacağız. PvP ve co-op da tamamen işlevsel kalacak, böylece ister piglinlerle tek başınıza mücadele etmeyi, ister arkadaşlarınızla birlikte (veya onlara karşı) savaşmayı tercih edin, oynamaya devam edebilirsiniz.”

Minecraft Legends, Lost Legends Güncellemesi
Minecraft Legends, Lost Legends Güncellemesi

Blackbird Interactive’in ortaklaşa süreci yönettiği Minecraft Legends, Nisan ayında piyasaya sürüldüğünde oyuncular tarafından karışık eleştiriler aldı. Öte yandan, orijinal Minecraft oyunu popülerliğini sürdürmeye devam ediyor. Birkaç ay önce Mojang, 2009’da piyasaya sürülmesinden bu yana bu oyunun 300 milyon fazla sattığını da eklemeyi es geçmedi!

Daha fazla oyun haberleri için içeriklerimizi takip edebilir, düşüncelerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz!

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir