Migros herhangi bir ticari çıkar olmaksızın, AFAD koordinasyonunda temel ihtiyaç malzemelerini deprem bölgesine ulaştıracak. T.C Ticaret Bakanlığı ve T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının başlatmış olduğu Deprem Yardımlaşma Seferberliği’ne tam destek verecek olan Migros, indirilmiş özel fiyatlarla Sanal Market’ten verilen temel ihtiyaç siparilerişlerini, tek bir konumda toplayarak AFAD’ın belirlediği yerlere teslim edecek. 

Migros, T.C Ticaret Bakanlığı ve T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının başlattığı depremden zarar gören vatandaşların ihtiyaçlarının önceliklikli olduğu Deprem Yardımlaşma Seferberliği’ne katılarak hemen  yardımlarına başladı. Migros yaptığı açıklama ile Güney ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde depremden etkilenen insanlara tam destek sağlamaya devam ediyor. Yaşanan depremlerin hemen ardından, AFAD ve Kızılay koordinasyonunda acil ihtiyaç malzemelerini taşıyan on iki tırı yola çıkaran Migros; su, şeker, çay, hazır çorba, bisküvi gibi malzemelerin deprem bölgesinde bulunan vatandaşlara ulaşmasını sağlayacak. 

Özel Fiyatlar Uygulanacak

Migros,temel ihtiyaç siparişlerini Sanal Market uygulamasından depremzedeler için indirilmiş özel fiyatlar ile kar amacı gütmeden ihtiyaç bölgelerine ulaştıracak. Yapılan tüm bağışları tek bir noktada birleştirecek olan Migros, bu siparişleri AFAD’ın belirlemiş olduğu yerlere teslim edecek.Migros ayrıca deprem bölgesi için Sanal Market üzerinden özel linkler hazırladı. Bu linkler üzerinden temel gıda kolisi, bebek ve kadın hijyen ürünleri, fener ve ısıtıcı gibi ürünler satın alınıp bağışlanabilecek. Bununla birlikte Migros, afet bölgelerinde bulunan iş ortakları ile sürekli iletişim halinde kalarak destek vermeye devam ediyor.

Bağış yapabileceğiniz ürünler ve özel fiyatları ise şöyle:

  • Gıda kolisi 229,90 TL yerine bağış özel fiyatı 199,90 TL
  • Bebek bez çeşitleri 88,50 TL yerine bağış özel fiyatı 78,45 TL
  • Islak mendil 45’li 5 TL yerine bağış özel fiyatı 4,40 TL
  • Hijyenik ped çeşitleri 8,50 TL yerine bağış özel fiyatı 7 TL
  • Fanlı ısıtıcı 399,90 TL yerine bağış özel fiyatı 319,90 TL
  • Dik ısıtıcı 729,90 TL yerine bağış özel fiyatı 589,90 TL
  • Askılı fener 49 TL yerine bağış özel fiyatı 45,90 TL

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir