Her geçen gün daha iyi olmayı hedefleyerek müşterilerinin alışveriş deneyimlerinin iyiye taşınmasına yardımcı olan Migros Sanal Market, iki reklam filmi ile Migros Uçan Market’i yayınladı.

Migros Uçan Market

Hangi siparişler Uçan Marketi kapsıyor

Migros One, Migros mobil uygulamasındaki kullanıcılarının çeşitli ve değişmekte olan ihtiyaçlarını her geçen gün daha iyiye taşımak ve daha iyi bir alışveriş deneyimi sunmak için son teknoloji trendlerini takip ediyor. Bununla birlikte yirmi beş yılı aşkın bir tecrübeye sahip olan Migros Sanal Market, Migros One Kitchen adı altında “Deniz üstü bulut mutfak” konseptiyle yemek servisine başlayarak pizzalardan ev yemeklerine tatlılardan çorbalara kadar birçok çeşitli ürünü Migros Uçan Market yardımı ile müşterilerine ulaştırmayı sürdürüyor.

Gelecekte hayatlarımızın önemli bir parçası haline gelecek olan Migros Uçan Market insansız teslimat yöntemlerinden biri olan drone ile teslimat teknolojisi adı altında büyümeyi hedefliyor. Bütün e-ticaret operasyonlarını sadece tek bir uygulama adı altında toplayan Migros One, her eve ulaşabilme vizyonuyla, inovasyon çalışmalarına ve teknoloji yatırımlarına devam ediyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir