Microsoft 12 Ekim tarihinde özel bir tanıtım yapacak ve bu tanıtımda yeni modellerini görücüye çıkaracak. Tanıtımda yer alacak Surface Studio 3 modeli, tanıtım öncesinde görüntülendi.

12 Ekim’de özel bir konferansa ev sahipliği yapacak Microsoft, yeni modellerini ve teknolojilerini tanıtacak. Tanıtımda hangi ürünlerin yer alacağı merak uyandırıyor. Ancak bu konuda kesin bir liste paylaşılmış değil. Microsoft Surface Studio 3 modelinin yer alacağı ise sızıntılar ile ortaya çıktı. Ve hazırlıkları yapılan yeni modelin FCC dosyasında yer alan fotoğrafı sızdırıldı.

Surface Laptop Go 2 tanıtıldı

İşte Microsoft Surface Studio 3

microsoftun surface studio 3 modeli goruntulendi

FCC’de pazara sürülmeden önce cihazların son testleri yapılarak onaylar veriliyor. Bu nedenle raporda yer alan ekran görüntüsü, yeni cihazın net olarak görüntülenmesini sağladı. Fotoğrafta kuşkusuz modelin Beta testlerinin yapıldığı hali görüntüleniyor. Bu nedenle cihazların küçük birkaç farklılık ile piyasaya sunulması mümkün. Buna karşılık önceki seri ile benzer bir tasarımın takip edildiği de anlaşılıyor. Rapora göre Windows 11 işletim sistemi ilet yeni model kutudan çıkacak.

Microsoft Surface Studio 3, lansmanından kısa bir süre sonra ABD’de raflarda yerini alacak. FCC testinde cihazın teknik özelliklerine dair teknik detay bulmak oldukça zor. 2.4 GHz ve 5 GHz desteği ile Wi-Fi 6 gibi özelliklerin yer alacağı raporda belirtiliyor. Tanıtımda yeni sürüme ek olarak Surface Keyboard ve Surface Pen’in de tanıtılması bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir