Yazılım devi Microsoft’un sahip olduğu Xbox Series X ve S konsollarının açılış süreleri kısaltıldı. Microsoft tarafından yayınlanan yeni önyükleme güncellemesi sayesinde oyuncuları mutlu edecek yenilikler konsollara sunuldu.

Microsoft, Xbox Series X ve S için yeni bir performans güncellemesi yayınlandı. Söz konusu performans güncellemesi sayesinde Xbox Series konsolların açılış hızları neredeyse ikiye katlandı. Son dönemde Xbox Series X/S kullanıcıları tarafından açılış sürelerinde yaşanan kısalma fark ediliyor ve gündeme geliyordu. Microsoft ise durumu doğrulayarak ve güncelleme yayınladıklarını açıkladı.

Microsoft, açılış sürelerini ikiye katladı

3

Xbox Pazarlama Müdürü Josh Munsee’nin açıklamasına göre Xbox logosunun göründüğü ekran 9 saniyeden 4 saniyelere kadar düştü. Xbox’ın tüm önyüklemesi ise 20 saniyeden 13-14 saniyelere kadar geriledi. Yeni performans güncellemesinin en çok Xbox logosunun gösterildiği kısımda fark edildiği belirtiliyor. Daha kısa bir açılış animasyonu hazırlayan Microsoft ise bu sayede kullanıcılara daha hızlı önyükleme süresi sunmayı başarıyor. Xbox Series X ve S konsollarındaki bu değişiklik tüm konsollara uygulanmış durumda. Son güncellemeyi indirerek hızlı açılış süresinden faydalanabilirsiniz.

Bunun sadece enerji tasarruf modunda olduğu da göz ardı edilmemeli. Eğer mod değişikliği yapmadıysanız cihaz ayarlarından modu kontrol edebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir