Microsoft, oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass’e yeni eklenecek olan oyunları duyurdu. Haziran ayının son günlerinde ve Temmuz ayının ilk günlerinde Microsoft abonelerini heyecanlı bekleyiş içerisinde oldukları günler geliyor.

22 Haziran’da, Criterion tarafından geliştirilen ve IGN tarafından 7/10 puan alan yarış oyunu Need for Speed Unbound, Xbox Series X/S, PC ve bulut seçenekleriyle Game Pass’e dahil edilecek. Bu oyun, Game Pass Ultimate ve EA Play abonelerine sunulacak.

Aynı tarihte, The Bookwalker adlı bir diğer oyun da kütüphaneye eklenecek. Bu yapım, hırsıza dönüşen bir yazarı kontrol ettiğiniz bir macera oyunu ve Game Pass abonelerine ücretsiz olarak sunulacak.

27 Haziran’da ise iki yeni oyun daha çıkacak. İskandinav korku atmosferine sahip Bramble: The Mountain King konsollar, PC ve bulut platformlarında oynanabilir olacak. Ayrıca, dieselpunk metroidvania türünde olan F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch ise Xbox Series X/S, PC ve bulut platformlarında oynanabilecek.

Xbox Game Pass

Game Pass abonelerin iki oyunla daha karşılaşacak

29 Haziran tarihinde çiftçilik simülasyonu Story of Seasons: Friends of Mineral Town, hem konsolda kullanabilecek hem de PC’de Game Pass abonelerine sunulacak. Temmuz ayına geçişte ise Game Pass abonelerin iki oyunla daha karşılaşacaklar: 

90’lar temalı retro arcade macera oyunu Arcade Paradise 3 Temmuz tarihinde konsol ve PC için; Sword and Fairy: Together Forever ise 5 Temmuz tarihinde konsol ve PC için yayınlanacak.

30 Haziran tarihinden itibaren Game Pass’ten ayrılacak oyunları işe şunlar olarak yer alıyor:

  • DJMax Respect V (bulut, konsol ve PC)
  • Empire of Sin (bulut, konsol ve PC)
  • Matchpoint – Tennis Championships (bulut, konsol ve PC)
  • Olija (bulut, konsol ve PC)
  • Omori (bulut, konsol ve PC)
  • Road 96 (bulut, konsol ve PC)

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir