Microsoft Teams için yeni özelliklerin duyurusu yapıldı. Yeni özellikler sayesinde kullanıcıların uygulama deneyiminin geliştirilmesi hedefleniyor.

İş yerlerinde ya da ekip çalışmasının yapıldığı alanlarda kullanıcılar arasındaki işleyişi organize etmek için geliştirilen Microsoft Teams, sohbet, toplantı, not ve dosya paylaşımı gibi pek çok özelliği destekliyor. Gerçek zamanlı iletişimde iş dünyasının en çok tercih ettiği uygulamalardan birisi olan Microsoft Teams, üstelik Microsoft Office 365 paketi dahilinde diğer Microsoft uygulamalarıyla da entegre bir şekilde çalışabiliyor. Mobil ve web sürümleri ile kolay erişilebilir yapıda olan uygulamaya şimdi yeni özellikler getiriliyor.

Microsoft Teams’e Yeni Özellikler Ekleniyor
Microsoft Teams’e Yeni Özellikler Ekleniyor

Microsoft Teams Kullanıcıların Beklentilerini Karşılayacak

Microsoft Teams’e gelecek yeni özellik, kullanıcıların uzun zamandan beri beklediği bir özellikti. Bu nedenle Microsoft’un kullanıcıların taleplerini yerine getirmek istediği net olarak görülebiliyor. Yeni özellik ile uygulamaya planlayıcı sekmesi ekledi. Planlayıcı ile günlük işlerini planlayabilecek kullanıcılar, bu bölümdeki çeşitli araçlar ile verimliliğini arttıracak.

Microsoft Teams’e Yeni Özellikler Ekleniyor
Microsoft Teams’e Yeni Özellikler Ekleniyor

Bu durum aynı zamanda Microsoft Teams dışında ikinci bir planlama uygulamasının kullanılmasını da ortadan kaldıracak. İşlerinin büyük bir kısmını Microsoft Teams’de yapan kullanıcıların işlerini kolaylaştıracak olan Microsoft, yeni özellik duyurusuyla kullanıcılardan olumlu tepkiler aldı. Microsoft Teams Planlayıcı bölümünün öne çıkan özellikleri şöyle;

  • Gün içerisinde sınırsız etkinlik ve planlama yapılabilecek.
  • Tek sayfada günlük etkinlikler  takip edilebilecek.
  • Etkinliklere ve günlük planlamalara notlar eklenebilecek.
  • Saat verisi girilmesi halinde saat geldiğinde bildirim ile kullanıcılar uyarılacak.
  • Gün içinde okunması gereken e-postalar için hatırlatıcı eklenebilecek.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir