Microsoft Ekim ayında önemli bir lansman düzenleyecek ve bu lansmanda yeni modellerini piyasaya sunacak. Lansmanda yer alması beklenen Microsoft Surface Pro 9 özellikleri şimdi sızdırıldı.

Her yıl olduğu gibi bu sonbaharda da Microsoft yeni ürünleri için özel bir lansman planlıyor. Ekim ayında gerçekleştirilecek olan bu lansmanda, Microsoft Surface Pro 9 ve Surface Laptop 5 görücüye çıkacak. Tanıtıma henüz haftalar olmasına rağmen Microsoft Surface Pro 9 tabletin özellikleri ve beklenen fiyatı ile ilgili detaylar ortaya çıktı.

Surface Laptop Go 2 tanıtıldı

Microsoft Surface Pro 9 özellikleri

Yapılan açıklamalara göre yeni cihaz 12. Nesil Intel Core i5 1235U işlemci ile desteklenecek. En üst düzey versiyonda ise 12. Nesil Intel Core i7 1255U işlemci yer alacak.

Platin-gümüş ve siyah renk seçeneklerinin yer alması beklenen tablette, temel versiyon i5 işlemci ile desteklenecek ve 8 GB RAM ile kutudan çıkacak. 256 GB SSD depolama alanının yer alacağı telefonda çıkış fiyatı ise 1.300 Euro olacak. 13,5 inç PixelSense ekran, 2.880×1.920 piksel çözünürlük, 16 GB’a kadar arttırılabilir RAM ve 1 TB’a kadar yükseltilebilir PCIe NVMe SSD depolama alanı cihazdaki diğer özellikler olacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir