Microsoft, kripto pazarlarında mücadele erken bir taraftan da Edge için kripto para cüzdanı yapıyor. The Verge’e , yazılım devinin son aylarda Microsoft Edge yerleşik kripto cüzdanını dahili olarak test ettiğini ve testlerden sonra kullanıcılara göndermeyi planladığını söylüyor.

Kripto cüzdanının ekran görüntüleri bir Twitter kullanıcısı tarafından geçen hafta sızdırıldı. Microsoft’un kripto cüzdanı açıklaması, “Web3 ile etkileşimi kolaylaştıran basitleştirilmiş deneyimlere” ve ” güvenli olmayan adreslerden veya uygulamalardan korumak için entegre güvenlik özelliklerine” sahip olduğunu söylüyor.

Microsoft çalışanlarının kısa bir süre önce Edge’de bulunan kripto cüzdanlarına eriştiği ve bu durum tartışmaları gündeme getirdi. Bir kaynak ise, Microsoft’un son zamanlarda Edge ekibinden birçok kişiyi işten çıkardıktan sonra olan bu durumu “kötü bir görünüm” olarak nitelendirdi.

Microsoft Edge, yerleşik kripto cüzdanı aracılığıyla Coinbase ve MoonPay’den kripto para birimi satın alma yapan şirketlerin reklamını yapacak. Ayrıca, merkezi olmayan uygulamaları cüzdan özelliğine bağlama ve NFT’lerin toplanmasını ve saklanmasını destekleme özelliğini de içerecek.

Edge kripto cüzdanının tasarımı, Microsoft’un kullanıcıları arama motoruna yönlendirmesi için  Edge tarayıcısına yapılan yeni özellikten birkaç gün sonra duyuruldu. Microsoft ayrıca Edge’e şimdi satın al, sonra öde seçeneklerinin eklenmesi, Chrome kullanımını kısıtlama ve Windows 11’in başlangıçta varsayılan tarayıcıları değiştirmeye zorlama nedenlerinden dolayı eleştirilerle karşı karşıya kaldı.

Moleküler Biyoloji ve Genetik

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir