Microsoft Ignite etkinliğinde, içerik oluşturucular için bir dizi yeni araç duyuruldu. Bunlardan en popüleri Microsoft Creation oldu. Kullanıcıların yeni siteler kurabilmesi için yeni özelliklerle sunulacak olan Microsoft Creat önerişime şimdidne açıldı.

Google ve Microsoft’un gelirleri artsa da kârları düştü

Microsoft, kullanıcılara Microsoft 365 aboneliğinin bir parçası olarak sunulan yaratıcı uygulamalara ve hizmetlere erişim sağlayan site önizlemesini resmi olarak sunmaya başladığını açıkladı.

Microsoft Creat dönemi başlıyor

Microsoft; videolar, grafikler gibi pek çok özel tasarım aracı için yeni uygulamasıan çok güveniyor ve onu “en iyi yaratıcı indirme” olarak tanımlıyor. Şirket, ustalıkla tasarlanmış şablonların ve içerik oluşturma uygulamalarının herkesin “ilham verici” bir şey yaratmasına yardımcı olabileceğine inanıyor. Bir diğer önemli avantaj ise kullanıcılar için tasarım deneyim gerekmemesi.

Başlamak için artık Microsoft Create web sitesini gidedebilir, sosyal medya gönderileri, doğum günü kartları ve daha fazlasını oluşturabilirsiniz. Tüm şablonlar, sosyal medya platformuna (Instagram, Facebook, TikTok vs.) ve temaya (örneğin doğum günü, bütçeler veya el ilanları) göre tamamen özelleştirilebilir ve düzenlenebilir durumda.

Web sitesi önizlemede aşamasında olduğundan bazı hatalar olabilir. Tabi bu özellik henüz son haliyle yayımlanmadığından bazı sınırlamalar da var. Örneğin sitenizi yalnızca İngilizce olarak kurabiliyorsunuz ve mevcut şablonları özelleştirmek için Microsoft Designer’a erken erişim için kaydolmanız gerekiyor.

Microsoft Create websitesinin ne zaman güncelleneceği henüz bilinmiyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir