Microsoft ilk defa Kasım ayında işletmeler için yapay zeka destekli Office özelliklerini sunmuştu. Microsoft bu sefer de yapay zeka özelliklerini tüm kullanıcıları için sundu. Kullanıcılar bugünden itibaren Copilot Pro ile Word, Excel ve PowerPoint gibi Office uygulamalarındaki yapay zeka özelliklerine erişim sağlayabilecek. Ayrıca kullanıcılar en yeni OpenAI modellerine öncelikli erişim ve kendi Copilot GPT’sini oluşturma imkanına da aylık 20 dolara sahip olabilecek.

Microsoft 365 Bireysel ya da Ev abonesi olan kullanıcılar ise ekstradan aylık kişi başı 20 dolar ödeyerek Copilot’a erişim sağlayabilecekler. Copilot, Mac, Windows ve iPad’deki Office uygulamaları üzerinden kullanılabilir olacak.

Microsoft 365 Abonelerine Özel Copilot Pro Şimdi Kullanıma Sunuldu
Copilot Pro

Copilot Pro kullanıcılar için bir çok kolaylık sağlayacak

Özellikler arasında, sohbete benzeyen bir komut istemi üzerinden PowerPoint slayt gösterisinin oluşturulması, Word’de paragrafların yeniden düzenlenmesi, metin oluşturulması ve belgelerin özetini çıkarma gibi yetenekler bulunuyor. Ayrıca Copilot Pro e-postaları yanıtlamaya ya da yeni e-posta oluşturmak için outlook.com’da da yerini alacak. Excel üzerinde ise verilerin analizini yapmak, grafik oluşturmak ve daha fazlası için bir önizleme sürümü yer alacak.

Copilot Pro, Office programları entegrasyonunun yanısıra yeni OpenAI modellerine erişim, Designer’da Image Creator’a dair iyileştirmeler ve kendi Copilot GPT’nizi oluşturma gibi yetenekleri de sunuyor.

Copilot Pro Tanıtım Videosu

Microsoft 365 aboneliğine sahip olmayan kullanıcılar Copilot içerisindeki GPT-4 Turbo’ya öncelikli olarak erişebilmek için sadece Copilot Pro’ya abone olabilecek. Copilot Pro’nun sunduğu özelliklerin hepsine Web, Windows ya da Mac uygulamalarından ve mobil cihazlardan erişilebilecek.

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir