Nightmare Forge Games oyun şirketi yeni oyununu duyurdu. Yapılan açıklamaya göre oyunun adı Infestation 88 oldu. Oyun korku kategorisinde yer alacak.

Çıkarılan oyun şimdilik sadece bilgisayardan oynanacak. Oyun , tek veya 4 kişi ile oynanabiliyor. Oyun, canlı bir şekilde oyunun sonuna kadar hayatta kalabilmeyi konu ediniyor.

Mickey Mouse Karakteri Infestation 88 Oyunuyla Geri Dönüyor

Infestation 88 Oyununda Uyulması Gereken Kurallar

Tatlı karakter olarak tanıdığımız Mickey Mouse oyunda korkunç bir şekilde görünecek. Oyun da çeşitli bölgelerde fare salgını görülüyor. Ve bu olay daha kötü hale gelmiş durumda. Infestation 88 oyununda gizemli istilayı yok etmek için görevlendiliyorsunuz. Oyuncunun görevi epizodik ortamı tedavi etmek. 

Hayatta kalabilmek ise en korkulu rüyanız haline geliyor. Invfetation 88 oyunu özel ve herkese açık lobiler de oynanabilme özelliğine sahiptir. Küresel çapta sesli sohbet imkanı veriyor. Ekip ile kolay iletişim imkanı veriyor.

İstilayı kontrol altında tutabilmek için dağılmanız ve ayrı görevlendirme yapmalısınız. Ekibinizle sürekli iletişim halinde olun. Kaynağından problemi çözmeniz için oraya ulaşmalısınız. Yeni alanlara ulaşıp kilitli yerleri açmalısınız. Gücünüzü bu süreçte korumanız önemlidir.

Başında da dediğimiz gibi hayatta kalmak çok önemli. Yuvaları ve canavar şeytanları yok etmelisiniz. Bunun için bolca koş, saklan ve ekip arkadaşlarına yardım et. 

Her bölüm farklılaşan oyun Infestation 88, istiladan kaynaklı farklı bir karakter sunuyor. Bunları yok etmeye hazırlıklı olmalısınız. Aynı zamanda Bu varlıkların korkunç yaratıkların olduğunu hatırlatmak isteriz. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir