Kripto para dünyasının popüler uygulaması olan Metamask, yeni bir duyuru yaparak Portfolio Dapp’i kullanıma sunduğunu açıkladı.

Metamask, kripto para dünyasında etkinliğini daha da arttıracak önemli yenilik Portfolio Dapp hakkında resmi açıklamalar yaptı. Farklı zincirler üzerindeki varlıkların tek bir merkezde toplanmasını ve daha kolay kontrol edilmesini isteyen Metamask, yeni platformu ile önemli bir adım atıyor. Açıklamalara göre Portfolio Dapp; Ethereum, Optimism, BNB Smart Chain, Polygon, Fantom, Abritrum ve Avalanche gibi zincirleri destekleyerek daha fazla esneklik sunuyor. Kullanıcılar yeni dönem ile birlikte birden fazla hesabı cüzdanlarda kullanabilecek. Farklı hesapların kullanılması sırasında ise tüm varlıkların kontrol edilmesi için Portfolio Dapp devreye girecek.

Kripto para yatırımcıları tehlikede

Portfolio Dapp nasıl kullanılır?

Portfolio Dapp kullanmak isteyenlerin resmi adres Portfolio Dapp giriş yapması yeterli olacak. Giriş yapıldıktan sonra cüzdan ile uygulamanın bağlanmasının ardından bu platform kullanılabiliyor. Son dönemlerde benzer girişimlerin sıklıkla gündeme gelmeye başlaması, merkeziyetçi platformların ön plana çıkacağını bizlere gösteriyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir