Meta, Facebook’un bünyesinde bulunan bir şirket olarak, Twitter’ın egemenliğine meydan okuyabilecek bir sosyal medya uygulaması üzerinde çalışıyor. Bu yeni uygulama, metin tabanlı ve merkezi olmayan bir yapıya sahip olacak. İşte yeni bilgiler ve detaylar:

Meta’nın yeni sosyal medya uygulaması, P92 kod adını taşıyor. Bu uygulama, kullanıcıların ilgi alanlarına yönelik güncellemeleri zamanında paylaşmalarına olanak tanıyan bir platform olarak tasarlanıyor. Ayrıca Uygulamanın çıkış tarihi olarak 2023 yaz ayları belirlenmiş durumda. Meta, bazı Instagram influencerlarına erken erişim davetleri göndermeye başlamış bile.

Instagram takipçilerinin sahte olup olmadığı nasıl anlaşılır

Entegrasyon ve Kolay Takipçi Edinme

P92 kod adlı platform, kendi uygulamasına sahip olacak ve aynı zamanda Instagram ile entegre çalışacak. Instagram kullanıcıları, takip ettikleri influencerların bu yeni platformda hesap açması durumunda bildirim alacak ve kolayca takipçi edinme imkanına sahip olacak.

Hedeflenen Kitle ve Erken Erişim Başvuruları

Meta, uygulamayı erken dönemde test etmek amacıyla film ve dizi aktörleri, yapımcılar, yazarlar, yönetmenler, dizi yapımcıları, sporcular ve komedyenlere odaklanıyor. Erken erişim başvuruları alarak yüksek takipçili influencerlara ve ünlülere erken erişim imkanı sağlamayı hedefliyor. Ve son olarak Henüz uygulamanın arayüzü ve diğer detayları hakkında kesin bilgiler yok

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir