Reality Labs’ın faaliyet gösterdiği Meta Burlingame  kampüsünde bulunan Meta Mağazası. Pazartesiden Cumaya kadar açık olacaktır.

Meta (eski adıyla Facebook) fiziksel mağaza açmaya hazırlanıyor. 9 Mayıs’ta Meta Store adlı fiziksel bir mağaza açılıyor. Mağaza, gerçeklik laboratuvarlarının faaliyet gösterdiği Meta Burlingam ekampüsünde yer almaktadır. Pazartesiden Cumaya kadar açık olacaktır.

Meta’dan yenilikçi adımlar

Meta Store, hafta içi pazartesiden cumaya ziyaretçilerine hizmet verecek. Ziyaretçiler meta donanım ürünlerini yakından deneyimleyebilecekler. Mağazadaki donanım ürünleri arasında Portal, Meta Quest 2 ve Ray-Ban Stories, Ray-Ban akıllı gözlükleri yer alıyor.

Ancak Ray-Ban ürünlerinin mağazalarda denenebileceğini fakat mağazalarda satışa sunulmayacak. Müşteriler yalnızca Ray-Ban satış temsilcileri aracılığıyla Ray-Ban Hikayeleri sipariş edebilecektir.

Fiziki mağazaya ek olarak online mağaza hizmeti vermeye de karar alan şirket Meta.com’a yeni bir sekme ekleyerek online satışta bir adım daha ileri gidiyor.

Meta, Horizon Worlds’de, sanal öğe satışına izin veriyor

Mağaza içerisinde 144 metrekarelik mağazada Quest 2 etkileşimli bir video duvarı var. Bu alanda müşteriler Quest 2’yi deneyebiliyor. Aynı zamanda Beat Sabre, GOLF, Real VR Fishing veya Supernatural oynarken deneyiminizi duvar boyunca kıvrılan kayan bir LED ekrana yansıtabilirsiniz.

Demo sırasında karma gerçeklik deneyiminizi paylaşabilmeniz için 30 saniyelik bir video içeriği size gönderilir.

Görünen o ki aynı zamanda Metaverse’e odaklanan sosyal ağ devi, cihaz satışlarını artırmak için fiziksel mağazanın gücünü kullanacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir