Meta tarafından yapılan açıklamalarda Discord ile büyük benzerlik gösteren Topluluk Sohbetleri özelliği resmen duyuruldu. Yeni özellik ile Messenger Discord benzerliği çok daha arttı.

Meta, 11 Ekim 2022 tarihinde özel bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte, uygulama ve servislerdeki yeni özelliklerin tanıtılması bekleniyor. Etkinlik öncesinde yeni bir özelliğin geliştirilmesi sürpriz oldu. Zira Meta’nın tüm kozlarını 11 Ekim’de öne sürmesi bekleniyordu.

Android için Messenger indir

iOS için Messenger indir

Meta’dan yeni özellik

3

Messenger için gelen yenilik, Meta’nın kurucusu olan Mark Zuckerberg tarafından duyuruldu. Discord’un popülerlik kazanmasında etkili olan grup sohbetleri, Messenger için getirildi. Zuckerberg açıklamasına göre topluluk sohbetleri, benzer ilgi alanlarına sahip kullanıcıların bir araya gelmesini sağlayacak.  Uygulamaya gelen özellikler için yapılan paylaşımlarda özelliğin Discord ile büyük benzerlik göstermesi dikkat çekti. Kullanıcılar yazılı mesajların yanı sıra sesli mesajlarla da Messenger’da iletişim kurabilecek. Üçüncü parti botların desteklendiği platformda, Discord’ta olduğu gibi moderatörler de atanabilecek.

Messenger’a gelen özellik, kademeli olarak kullanıcılara gönderilecek.

Android için Discord indir

iOS için Discord indir

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir