Hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yer alan akıllı telefonlarda en çok anlık mesajlaşma uygulamaları kullanılıyor. Bu nedenle de her geçen gün bu uygulamalardaki çeşitlilik artıyor. Strings ise diğer uygulamalardan dikkat çekici bir özellikle ayrılıyor.

Strings, karşı tarafa gönderdiğiniz mesajları alıcı daha mesajınızı görüntülemeden silmenize imkan tanıyor. Bu sayede de yanlışlıkla ya da gönderdiğinize pişman olduğunuz mesajları alıcı okumadan silmenizi sağladığı gibi mesajın alıcı tarafından görüntülenmesinin de önüne geçiyor.

Strings

Şimdilik sadece iPhone telefonlarda kullanılabilen Strings ayrıca fotoğraf ve video paylaşımı yapılmasına da imkan sunuyor. Mesajlaşma da olduğu gibi gönderilen fotoğraf ve videoları da silmenizi sağlayarak, yanlış gönderimlere engel olabiliyor. Ancak gönderen kullanıcı medyayı indirilebilir yaparsa, o zaman alıcı gönderiyi indirip görüntüleyebiliyor.

Strings‘in mesajları silme özelliği sadece uygulamanın yüklü olduğu cihazlarda geçerli. Yani; uygulama üzerinden konuşan kişiler arasında mesajlar silinebiliyor ya da geri alınabiliyor. Bunu yapmak içinse gönderilen mesaj üzerinde sola kaydırma hareketi yapılarak, karşınıza çıkan Delete ikonuna tıklamak yeterli oluyor.

Strings

Android sürümünün önümüzdeki günlerde yayınlanması planlanan mesajları sonradan silme özelliğine sahip mesajlaşma uygulamasıStrings‘i aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone telefonunuza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir