Mercedes-Benz, bu sene gerçekleştireceği müşteri deneyimi dönüşümlerini ABD’nin Las Vegas kentinde yapılan CES 2024’te tanıtmış oldu. Bahsi geçen dijital gelişmelerin odak noktasında MBUX Sanal Asistan bulunuyor. Bu asistan aracılığıyla etkileşimler doğal hale gelecek ve hız kazanacak. Şirket içerisinde yeni geliştirilmiş olan Mercedes-Benz İşletim Sistemi üzerinde çalışabilen bu asistan, insanüstü bir dijital tecrübenin de önünü açacak gibi görünüyor.

MBUX Sanal Asistan Kusursuz Bir Deneyim Vadediyor

Mercedes, CES 2024'te Yeni Dijital Teknolojilerini Tanıttı

CES 2024’te tüm detayları ile tanıtılan bu asistan sistemi, Mercedes-Benz’in bugüne dek çıkardığı en iyi arayüze sahip oluyor. Kullanıcı gereksinimlerine uygun hale getirilerek yaşamı daha kolay ve konforlu hale getiren bir yapay zeka kullandığını da belirtmiş olalım. Gelişmiş grafiklere de sahip olan MBUX Surround Navigasyon, size lazım olan her şeyi birer birer sunuyor. Uygulamaların tamamı birlikte çalışıyor ve gerçek zamanlı şekilde sürücüyü bilgilendiriyor. Sürücü bilgilendiği için araç kullanırken herhangi bir sorun yaşamıyor.

Mercedes-Benz şirketi, her geçen gün daha fazla başarıya imza atıyor ve sayısız kişinin ilgisini çekiyor. MBUX Sanal Asistan sistemi ile uzun süre gündemden düşmeyecek gibi görünüyor. Çünkü bu sistem, herkesin yaşamını ciddi anlamda kolaylaştırıyor. Eğer sizin de bu tür bir sisteme ihtiyacınız var ise Mercedes-Benz’in sunduğu bu teknolojiyi kesinlikle denemeniz gerekiyor diye düşünüyoruz. İlerleyen günlerde sisteme dair daha fazla bilgi gelecektir. Böylelikle herkes soru işaretlerini giderebilir!

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir