İzleyicilerin merakla beklediği The Marvels için ilk fragman paylaşıldı. Marvel Studios’un 2019 yılındaki solo filmi Captain Marvel ve Avengers:Endgame ile izleyicilerle ilk kez buluşan Captain Marvel namı diğer Carol Danvers karakteri The Marvels filmiyle tekrar ekranlarda. Kaliteli bir oyuncu kadrosu olan filmin yönetmen koltuğunda Nia DaCosta bulunuyor. Filmin senaryosunda ise Ne DeCosta’nın yanında Elissa Karasik ve Zeb Wells’in imzaları yer alıyor.

the marvels split 1
The Marvels

Paylaşılan fragmana göre filmin hikayesi  ana karakter Captain Marvel, despot Kree tarafından çalınan kimliğini geri kazandıktan sonra  Yüce Zeka’dan intikam alır. Ancak beklenmedik olaylar ile karşılaşan Carol, kainatı kurtarmaya çalışacaktır.

Filmin yeni yüzü Park Seo-Joon

ffac4 16716264492064 1920 1 1
Park Seo-joon

Sevilen Güney Koreli oyuncu Park Seo-Joon için  geçtiğimiz yıllarda Hollywood’a gideceği haberleri gündem olmuştu. Uzun süre söylentileri dolaşan oyuncunun severleri ile The Marvels filminde yer alacağı bilgisi paylaşıldı. IMDb’de paylaşılan filmin ana kadrosunda bulunan Park Seo-Joon’un rolü merak konusu. Paylaşılan fragmana göre izleyicileri heyecanlı sahneler bekliyor.

The Marvels ne zaman vizyona giriyor

10 Kasım 2023’te izleyiciler ile buluşacak olan film için ilerleyen günlerde güncel paylaşımlar gelmesi bekleniyor.

Moleküler Biyoloji ve Genetik

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir