Tekrardan başlayan Star Wars serisi hayranlar tarafından pek sevilmedi. Ve görünüşe göre Kevin Feige ve Patty Jenkins’in filmleri de ertelendi.

Star Wars filmi ertelendi

Star Wars: Güç Uyanıyor ile 2015 yılında tekrardan başlayan yeni Star Wars üçlemesi 2019 yılında The Rise of Skywalker ile noktalanmıştı. Devam üçlemesinin yapım aşamasında olduğu ve Star Wars evreninin farklı filmlerle de genişleyeceği söylenmişti. Ancak yayınlanan raporlar yeni çıkan filmlerden bazılarının rafa kaldırıldığını söylüyor.

Birkaç Star Wars filmi iptal edildi 

Variety’nin yayınladığı bir rapora göre Marvel’in başındaki Kevin Feige ve Patty Jenkins’in yakında çıkmak için hazırlanan filmi Star Wars, artık geliştirilme aşamasında değil. Feige ve Lucasfilm başkanı Kathleen Kennedy’den potansiyel bir Star Wars filmini ilk kez 2019’da duyduk ancak olaya yakın kaynaklar Variety’ye bu filmin ertelendiğini söylüyor. Benzer şekilde Wonder Woman yönetmeni Patty Jenkins’in üzerinde çalıştığı Rogue Squadron filmini yine iptal edildiği aktarılan bilgiler arasında. 

Bir sonraki Star Wars filmi 2025’te 

Bu aksiliklere rağmen Taika Waititi’nin yönetmenliğini yaptığı Star Wars filminin yapımı ise devam ediyor. Ayrıca Lost’un ortak yaratıcısı olan Damon Lindelof ve Ms.Marvel’da çalışan Oscar ödüllü Sharmeen Obaid-Chinoy’un da yine bir Star Wars filmi üzerinde çalıştığı biliniyor. Öte yandan Shawn Levy’nin de potansiyel Star Wars filmi var ki o da bunu gerçekleştirmeye kararlı.

Bir Star Wars hayranıysanız Disney ve Lucasfilm arasında sıkılma ihtimaliniz var. Disney Plus için yeni diziler ve mevcut dizilerin yeni sezonları gelmeye devam ediyor. Eğer bir Star Wars filmi bekliyorsanız tarih şimdilik Aralık 2025. Şu an Star Wars’ın geleceği tam olarak belli değil ancak The Rise of Skywalker’ın hayranlar tarafından beğenilmediği düşünüldüğünde seri için güçlü yapımlar şart. 7 Nisan’da yayınlanmaya başlayacak olan Star Wars Celebration filminden muhtemelen daha fazla bilgi edinmiş olacağız.  

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir